Чи варто брати всесезонку?
|
|
Авдей | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Власне сабж. Їжджу не багато, взимку машина майже весь час стоїть
|
|
| |
Мальта | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| У такому разі дійсно всесезонка стане найоптимальнішим варіантом. Можна, звісно, купити літні шини, але тоді машину доведеться ставити на півроку - не будеш же ти їздити на літі в -5, наприклад, або навіть у плюс, але коли лежить сніг. Не варіант. Я б порадила взяти гуму Мішлін infoshina.com , подруга на такій каталася, дуже хвалила.
|
|
| |
Ксена | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ні, я всесезонку не люблю
|
|
| |
Marik | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Звісно варто брати всесезонку, вона в стопитсот разів краща за звичайні. Ніякої мороки із заміною на літні-зимові, тільки позитивні сторони від літніх і зимових, як у рекламі взула й забула. Я до речі тут беру шини skladshin.com. Неперевершений сервіс, величезний вибір!
|
|
| |
GavrilovDima2 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Особистий досвід дає право сказати, що всесезонна гума - далеко не найкраще рішення. Одного разу довелося близько двох тижнів їздити на такій гумі взимку. Вона принесла кілька неприємних моментів у поворотах, не додавши жодної впевненості під час керування автомобілем. Гума стала твердою як камінь, коли температура повітря впала до -6. Тому особисто мене чимало дивують про всесезонні шини відгуки позитивного характеру
|
|
| |
Bobrov19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Два роки тому теж вирішив придбати собі всесезонні шини, зупинився на MICHELIN CROSSCLIMATE PLUS Спочатку було все відмінно. Не доводилося тримати два комплекти шин, економив свій час, та й все начебто було добре. Але потім, через пару місяців я помітив, що вони дуже сильно зносилися, але все одно не став оновлювати колеса перед зимою. І що я побачив? При низькій температурі не можливо було їздити, я не знаю що з ними відбувалося, але це був хаус якийсь. Все таки не можу радити всесезонні шини, краще по-старому, по комплекту на сезон.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Вибір автомобільних коліс - це не та ситуація, в якій можна догодити одразу всім вимогам, так само, як неможливо бігати стометрівку в ділових туфлях або танцювати балет у кросівках. Варто відзначити ще й той момент, що використання двох комплектів шин дає змогу продовжити їхній загальний термін служби вдвічі.
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Ну так це ж всесезонка, ви чекали від неї чогось іншого? Взагалі, не розумію людей, які беруть всесезонні шини, це ж марна трата грошей. І, ті аргументи, які пишуть любителі цих шин, виглядають смішно. Економлять час і не потрібно міняти по-сезонно. Серйозно? Удачі полетіти в кювет.
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| У цьому разі краще продати машину і купити велик. Толку від неї, якщо вона 90% на рік стоїть у гаражі?
|
|
| |