Правильний вибір розміру гуми
|
|
Nassa | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Був на авторинку в Одесі днями, чи то продавці на сонечку нагрілися, чи то в іншому проблема, але ціни рівно на 20% дорожчі, ніж були місяць тому. Дивився б\ушку, з таким зносом, як там продають - взагалі немає сенсу купувати. Хто в інтернет-магазинах брав, пригледів на vashi-shiny.com.ua, там ще начебто нормальні ціни, та й умови доставки приємні, хто-небудь так замовляв? Проблем не було?
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Ну я брав по інтернету, приїхали новою поштою, все нормально. Шини як шини. Вигідніше брати в магазині\на базарі - беріть, вигідніше в інтернет-магазині - беріть там. Тільки враховуйте вартість доставки, вона не дешева виходить...
|
|
| |
Metr | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Exiousle, я теж прихильник купівлі таких речей тільки через інтернет. Ціна просто реально на ринках завищена і навіть з урахуванням доставки виходить вигідніше.
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мені здається, що зараз всі в інтернеті і замовляють. Я собі замовляв літні шини перед сезоном на shiny.com.ua Вибір припав на Мішелін, відгуки сподобалися про неї. .скоро буду на зиму теж щось шукати, тому що стара вже дуже сильно зносилася.
|
|
| |
Robs | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| так, багато хто в інеті зараз бере. І не тільки гуму. Майже на всі товари у звичайних магазинах ціни набагато вищі...
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я теж там думаю замовити, сподобався мені сайт. Поки зупинився на Хенкок.
|
|
| |
Columb44 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А скільки в середньому коштує доставка?
|
|
| |
nechaew | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Акція в магазині автопокришок. Не пропустіть!
Шановні панове!
У наш важкий час придбання комплекту автогуми для особистого автомобіля часто проробляє великий пролом в сімейному бюджеті. Наш інтернет-магазин innet org ua, розуміючи ці складнощі, вирішив допомогти своїм клієнтам. Ми оголошуємо безстрокову акцію, за якою кожен покупець комплекту автопокришок, не залежно від їхньої ціни та виробника, отримує кожну четверту покришку безкоштовно.
Але це ще не все! Учасники нашої дисконтної програми, які здійснили покупок в інтернет-магазині innet org ua на суму від 4000 грн, отримають в подарунок безкоштовну доставку їх наступної покупки по всій території країни. Стати учасником дисконтної програми дуже легко, слід лише зареєструватися на нашому ресурсі та здійснити першу покупку.
Поспішайте скористатися унікальною пропозицією! Адже ми хочемо, щоб покупки в нашому інтернет-магазині були не тільки корисними, а й приємними.
|
|
| |
Uuuu | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Мені гума Мішлен подобається, розміри я, щоправда, не знаю, але у мене кум колишній раліст, він тут все вибрав bolidov.com.ua, порахував і замовив, мені залишилося тільки оплатити шини після прибуття на пошту і все. Ну і в СТО заїхати, на шиномонтаж.
|
|
| |
Гаред | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| ставлю те, що вимагає техкнижка
|
|
| |
Ламборгіні | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А я поки що їжджу на шинах matador, мені подобається за містом бездоріжжям кататися, поки що подобаються. Зчеплення хороше, іноді з таких ям вибираюся, що навіть і позашляховикам не снилося. А з приводу сайту можу сказати, що він дуже інформативний, навіть якщо не купуватимете, зможете почитати відгуки і вибрати те, що подобається.
|
|
| |
Tomass1 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Згоден
|
|
| |