Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Вибір моторної оливи
Hasb Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть яке краще лити масло в бензиновий двигун з пробігом 230 тис.?

Stasyan Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Я взагалі ллю завжди Liqui Moly, але цього разу вирішив тут Motul 5в40. Кажуть, що дуже хороше масло, думаю буду задоволений ним)

Elаna Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Поганий обід, коли РАДІЇ немає.

Снігуронька Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Я ллю Лікві Молі з молібденом 10 в 40 вже 4 роки, беру на Розетці, там дешевше. Купувала авто з пробігом за 300 тис. км, після старої оливи промивали двигун і тепер тільки це.

Slonik1 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Найкраще масло - це або Gulf, або Bardahl!

Ivazer Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
залежить від конкретно від твого двигуна, тому що на кожен є допуски від виробника, за марками особливої ролі не відіграє, тобто дивись насамперед на в'язкість оливи. Тут atl.ua на ЯндексМаркеті моніторь за брендами і вибирай виходячи з того, що підходить за бюджетом, з найбільш топових брендів - Shell/Mobil/Сastrol, але на них ціна відповідно вища, ніж той же Лукойл або Champion.

Poolber Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Кастрол, по-моєму, в одній ціновій політиці з лукойлом, найдорожче - Шелл, і ціна не виправдана, імхо.

Красуня Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
а мотул як вам?

Exiousle Повідомлення # 9
одеський форум
Полковник
Motul, до речі, дуже хороше масло, але не кожен може собі дозволити його заливати. Потрібно дивитися на допуски і пробіг двигуна і тільки тоді вже визначатися з типом масла. До речі температура теж відіграє велику роль, ось тут http://orientmotors.kiev.ua/blog/ є цікава інформація про те, яке масло лити взимку. Влітку я зазвичай заливаю собі синтетику 5в50 Лікві Молі або Мотюль. Ще не радив би часто міняти марку масла, щоб не утворювався наліт на всіх внутрішніх частинах двигуна.

Lisyonok Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
Я, до речі, теж ллю у свою машинку Мотюль, мені його завжди на сто радять.) Можна сміливо брати таке)

Slemiosse Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Привіт! Масло бере? Двигун у порядку? Якщо все норм, лий масло, яке повинно там бути по заводу, і не експериментуй. Особисто я ллю тільки оригінал, замовляю моторне масло на eurolub. тут точно продають не підробку. Так що дивись сам якщо двигун втомлений, то там вже інша розмова. Удачі!

Homa Повідомлення # 12
одеський форум
Лейтенант
Вибрати масло не важко, Shell однозначно лідирує за всіма показниками, практично монополіст ринку. А ось які шини купити на своє авто? Шини hankook? Йокогама? Вибір величезний shinbaza.com.ua ! А що виберете ви?

Lana4512 Повідомлення # 13
одеський форум
Сержант
Дякую за підказки)

LollySun Повідомлення # 14
одеський форум
Майор
Я собі купую ось таку олію -air-part.ru вона має дуже високу термічну стабільність і стійкість при перемішуванні.

MammaMia Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
лий 5w40, не помилишся) мені подобаються масла FUCHS, дешевше за більш "знамениті" аналоги, проте нітрохи їм не поступається, бо все масло за ГОСТом виготовляється. та й замовляти його призвичаївся в інтернеті, вже кілька років беру, дешевше виходить. поспішаю поділитися dneproil com/dlya-legkovyh-avtomobilej:)

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: