Вибір моторної оливи
|
|
Hasb | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть яке краще лити масло в бензиновий двигун з пробігом 230 тис.?
|
|
| |
Stasyan | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я взагалі ллю завжди Liqui Moly, але цього разу вирішив тут Motul 5в40. Кажуть, що дуже хороше масло, думаю буду задоволений ним)
|
|
| |
Elаna | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Поганий обід, коли РАДІЇ немає.
|
|
| |
Снігуронька | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я ллю Лікві Молі з молібденом 10 в 40 вже 4 роки, беру на Розетці, там дешевше. Купувала авто з пробігом за 300 тис. км, після старої оливи промивали двигун і тепер тільки це.
|
|
| |
Slonik1 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Найкраще масло - це або Gulf, або Bardahl!
|
|
| |
Ivazer | Повідомлення # 6 |
Сержант
| залежить від конкретно від твого двигуна, тому що на кожен є допуски від виробника, за марками особливої ролі не відіграє, тобто дивись насамперед на в'язкість оливи. Тут atl.ua на ЯндексМаркеті моніторь за брендами і вибирай виходячи з того, що підходить за бюджетом, з найбільш топових брендів - Shell/Mobil/Сastrol, але на них ціна відповідно вища, ніж той же Лукойл або Champion.
|
|
| |
Poolber | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Кастрол, по-моєму, в одній ціновій політиці з лукойлом, найдорожче - Шелл, і ціна не виправдана, імхо.
|
|
| |
Красуня | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| а мотул як вам?
|
|
| |
Exiousle | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Motul, до речі, дуже хороше масло, але не кожен може собі дозволити його заливати. Потрібно дивитися на допуски і пробіг двигуна і тільки тоді вже визначатися з типом масла. До речі температура теж відіграє велику роль, ось тут http://orientmotors.kiev.ua/blog/ є цікава інформація про те, яке масло лити взимку. Влітку я зазвичай заливаю собі синтетику 5в50 Лікві Молі або Мотюль. Ще не радив би часто міняти марку масла, щоб не утворювався наліт на всіх внутрішніх частинах двигуна.
|
|
| |
Lisyonok | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Я, до речі, теж ллю у свою машинку Мотюль, мені його завжди на сто радять.) Можна сміливо брати таке)
|
|
| |
Slemiosse | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Привіт! Масло бере? Двигун у порядку? Якщо все норм, лий масло, яке повинно там бути по заводу, і не експериментуй. Особисто я ллю тільки оригінал, замовляю моторне масло на eurolub. тут точно продають не підробку. Так що дивись сам якщо двигун втомлений, то там вже інша розмова. Удачі!
|
|
| |
Homa | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Вибрати масло не важко, Shell однозначно лідирує за всіма показниками, практично монополіст ринку. А ось які шини купити на своє авто? Шини hankook? Йокогама? Вибір величезний shinbaza.com.ua ! А що виберете ви?
|
|
| |
Lana4512 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за підказки)
|
|
| |
LollySun | Повідомлення # 14 |
Майор
| Я собі купую ось таку олію -air-part.ru вона має дуже високу термічну стабільність і стійкість при перемішуванні.
|
|
| |
MammaMia | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| лий 5w40, не помилишся) мені подобаються масла FUCHS, дешевше за більш "знамениті" аналоги, проте нітрохи їм не поступається, бо все масло за ГОСТом виготовляється. та й замовляти його призвичаївся в інтернеті, вже кілька років беру, дешевше виходить. поспішаю поділитися dneproil com/dlya-legkovyh-avtomobilej:)
|
|
| |