Бриджстоун шини
|
|
Дашута | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Яку модель вибрати і де?
|
|
| |
Діксар | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Вас шипи чи липучка цікавлять? Якщо шипи, можу радити Шини Bridgestone Noranza 2 EVO , якісна гума і шипи не повипадають через місяць. Щодо липучки нічого сказати не можу - подивіться в Інфошині infoshin , там величезний вибір моделей усіх марок.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| За Бриджстоун гроші на вітер? Одні з найякісніших виробників гуми, дорогий правда, але за якість доводиться платити. А шо ви хотіли?)
|
|
| |
VitkyaDobrov | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Купував машину 2016 року вже з такими шинами не скажу, що вони відрізняються від інших з цієї ж цінової категорії, але параметри хороші, дорогу чіпляє щільно. Проїздив сезон і вирішив поміняти... Переглянув велику кількість з цієї лінійки шин і повернувся знову до цього ж виробника. За ці гроші оптимальний варіант, як на мене.
Сам їжджу на Bridgestone PXR04455S3 17-й діаметр Уже 5-й сезон пішов, знос з'явився пристойний тільки цього року, але воно й зрозуміло. Все-таки 4 сезони на ура відкатав, скоро доведеться міняти. Загалом якістю задоволений і переходити зараз на щось інше не особливо маю бажання.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Та 5 сезонів це ще не межа. У мене і по 8 відмінно відкочували, та й знос був такий, щоб можна було продавати за нормальні бабки іншій людині)
|
|
| |
AntFridman | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ось тільки нещодавно купив машину і постало питання про зміну гуми, а тому що купував б\у комплект був уже зношений. Недовго думаючи відправився на сервіс, але мене трохи обурили ціни та якість. Тоді я почав лазити по інтернету і натрапив на гарний сайт, завдяки йому я і отримав гарний комплект зимової гуми l
|
|
| |