Фара
|
|
new_ton | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Шукаю фару на Mitsubishi galant в Одесі, недорого.
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Якщо недорого, то Вам пряма дорога на olxa, ми вже тільки там знаходимо недорогі запчастини. Можна і б/в подивитися, також просто те що фільтрувати можна тільки Одесу. Я завжди перед покупкою їду дивитися.
|
|
| |
Міша-Борода | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| На авторинок заїдь, по розборках глянь. Ну так, і олх теж. Машина поширена, полюбому знайдеш.
|
|
| |
Gloriya7 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Подивіться в магазині la-ua.com, у них хороший товар. Я на свою машину купувала фари, але хотіла тільки оригінальні брати, мені підказали у них взяти. Я задоволена!
|
|
| |
Аннамарія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А мені здається, що найдешевше купити в якомусь інтернет-магазині. Саме по фарах я такого не знаю, але можете на екзисті подивитися. Я там часто деталі купував, а гуму вибирав тут. Думаю, при активному пошуку ви все швидко знайдете.
|
|
| |
МаркізОдеси | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Пошукайте в мережі, є досить багато вигідних пропозицій. І на розбирання теж можна заглянути.
|
|
| |
МішаЖ | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| через інтернет магазин замовте
|
|
| |
Maga666 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| ось, ось, замовте через інтернет
|
|
| |
Konstantin | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я б подивився в магазинах міста
|
|
| |
Opelok | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Добрий вечір" Ну що Ви знайшли собі фару чи це вже не актуально? У мене просто є невелика рекомендація для Вас. Якщо у Вас проблеми з однією фарою на авто, тоді варто міняти відразу дві одночасно, щоб не було перепаду в потужності світла в подальшому. А то поставите нову фару одну, а друга стара залишиться і буде як одноокий Джо - одна тьмяно світити, а друга яскраво.
Можете спокійно зателефонувати хлопцям з екзисту і запитати чи вони зможуть Вам дістати фару на Ваш галант з-за бугра за нормальною ціною. Адже ціни на оригінальні фару будуть дуже високими, та й не варто їх купувати. А ось якісний аналог можна було б подивитися Вам і замовити відразу пару і забути назавжди про проблеми зі світлом.
|
|
| |
Petyanja | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Це правда - якщо міняти фари, то міняти тільки дві фари і виключно на нові. Адже це Ваша безпека і від фар залежатиме видимість на дорозі.
|
|
| |