Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Фара
new_ton Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Шукаю фару на Mitsubishi galant в Одесі, недорого.

montana17 Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Якщо недорого, то Вам пряма дорога на olxa, ми вже тільки там знаходимо недорогі запчастини. Можна і б/в подивитися, також просто те що фільтрувати можна тільки Одесу. Я завжди перед покупкою їду дивитися.

Міша-Борода Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
На авторинок заїдь, по розборках глянь. Ну так, і олх теж. Машина поширена, полюбому знайдеш.

Gloriya7 Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Подивіться в магазині la-ua.com, у них хороший товар. Я на свою машину купувала фари, але хотіла тільки оригінальні брати, мені підказали у них взяти. Я задоволена!

Аннамарія Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
А мені здається, що найдешевше купити в якомусь інтернет-магазині. Саме по фарах я такого не знаю, але можете на екзисті подивитися. Я там часто деталі купував, а гуму вибирав тут. Думаю, при активному пошуку ви все швидко знайдете.

МаркізОдеси Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Пошукайте в мережі, є досить багато вигідних пропозицій. І на розбирання теж можна заглянути.

МішаЖ Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
через інтернет магазин замовте

Maga666 Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
ось, ось, замовте через інтернет

Konstantin Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Я б подивився в магазинах міста

Opelok Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Добрий вечір" Ну що Ви знайшли собі фару чи це вже не актуально? У мене просто є невелика рекомендація для Вас. Якщо у Вас проблеми з однією фарою на авто, тоді варто міняти відразу дві одночасно, щоб не було перепаду в потужності світла в подальшому. А то поставите нову фару одну, а друга стара залишиться і буде як одноокий Джо - одна тьмяно світити, а друга яскраво.

Можете спокійно зателефонувати хлопцям з екзисту і запитати чи вони зможуть Вам дістати фару на Ваш галант з-за бугра за нормальною ціною. Адже ціни на оригінальні фару будуть дуже високими, та й не варто їх купувати. А ось якісний аналог можна було б подивитися Вам і замовити відразу пару і забути назавжди про проблеми зі світлом.

Petyanja Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Це правда - якщо міняти фари, то міняти тільки дві фари і виключно на нові. Адже це Ваша безпека і від фар залежатиме видимість на дорозі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: