Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Допоможіть визначитися з авто)
Уляночка Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Народ, а що скажете про Сузукі Свіфт? Нещодавно отримала права, ми з чоловіком посперечалися, якщо я здам все з першого разу, то він купує мені машину одразу, а якщо ні, то чекаю, поки рак на горі свисне Я здала, я таки молодець, виявляється можна і не за гроші і з першого разу, якщо дуже захотіти) Тепер сиджу на Авторіа обираю, розумію, що бюджет у нас обмежений, та мені і не треба круту, мені подобаються маленькі))) Або може ще якусь іншу дитину порадите?)

Пал-Палич Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Ну раз обіцяв, нехай купує - слово треба тримати Я так зрозумів, він не проти, справа тільки за вибором машини? Ну якщо вам подобається, то і беріть її, нормальна машинка для дівчини по місту мотатися) Там на сайті, до речі, дуже схожих машинок багато, ви дивіться за характеристиками, за станом машини. Чоловік, сподіваюся, розбирається у всьому цьому?

Syasbe Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
нормальна машина - можна брати

Famagusta Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Підкажіть, будь ласка, які низькопрофільні шини вибрати, щоб вони були надійні. Що порадите, є якісь гідні варіанти?

Lorelai23 Повідомлення # 5
одеський форум
Підполковник
Вибір таких шин зараз дуже великий, тому можна за ціною обирати або за якимись особливостями шин. Головне дивіться на протектор, щоб там був доволі агресивний протектор, адже йому потрібно чіплятися за дорогу.
І головне щоб на шинах був захист обода диска, адже ви 100% будете їздити на литих чи кованих дисках, а вони удар об брівку взагалі не люблять.
Знаю що такий захист є на шинах Goodyear Eagle Sport TZ Якісні та надійні шини

Lesya85 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
А про електрокар не думали? Якщо ви будете часто їздити на машині, то чудовий варіант економії на бензині, а щодо зарядки, то з кожним роком дедалі більше з'являється цих станцій. Є ще типо гібрида, як тайота, яка заряджає аккум, поки ви на бензині катаєтеся. Якщо є час чекати, то можна подивитися варіанти з Америки, ми брали в Стар Транс Логістик - АЛЕ дивлячись, звісно, який у вас бюджет) Загалом, я б не обмежувалася авторіа, ми так свого часу зробили і не пошкодували!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: