Привести салон у належний вигляд
|
|
серегА | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ми з приятелем вирішили зайнятися бізнесом - перевезення пасажирів. Купили чотири мікроавтобуси б/в. Потрібно їх тепер привести в належний вигляд, підкажіть, де можна недорого замовити перетяжку салону?
|
|
| |
лямбдиксДерибасівській | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Доброго часу доби! Автор, переобладнанням мікроавтобусів в Україні займається компанія Люкс Центр, не чули про таку? Як за ціною вам все обійдеться невідомо, так як це залежить від матеріалів, можливо від якихось додаткових деталей і т.д.
|
|
| |
Зойка | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я працюю в автотранспортній компанії, вчора ми якраз направляли на переобладнання комфортабельні автобуси в Бус Мастер
|
|
| |
вжик | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я чув теж про Люкс Центр, ми якось дізнавалися в гаражі, говорили хлопці, що вони навіть вантажні машини переобладнають на комфортабельні.
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Перетяжка салону недешево обійдеться. Може просто купити нові чохли на сидіння і своїми силами привести салон в порядок? Я ось на цьому сайті про автомобілі якраз нещодавно читала як самостійно відновити салонний пластик https://bit.ly/365TFuO Є декілька нескладних способів, вони там детально описані. Ми з чоловіком просто купили бу машину, у хорошому стані, просто треба салон теж трохи привести в порядок. Фарбувати не будемо, просто пластик вініловою плівкою обклеем. І чохли нові купимо
|
|
| |