Шиномонтаж
|
|
Аслан | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Добрий вечір усім. Мене цікавить а який саме шиномонтаж в Одесі зараз варто звертатися. Головне для мене щоб все зробили належним чином. Хто знає дійсно компетентних фахівців?
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| В Одесі ви можете звернутися з приводу шиномонтажу в СТО Альфа сервіс плюс Зараз для шиномонтажу використовується висококласне обладнання. Після встановлення нової гуми фахівці оглянуть наявність дефектів, і стан гальмівних дисків. Після чого встановлять колеса. Ціни на такі послуги ви можете дізнатися ознайомившись з прайс-листом на сайті майстерні
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Раніше я сам міняв гуму на своєму авто, але зараз катастрофічно не вистачає часу, а замінити гуму потрібно. Інакше я не зможу їздити на авто безпечно. По суті в цьому нічого складного немає. Але зараз не всі ставляться до своїх обов'язків серйозно. Краще заздалегідь уточнити до кого саме ти будеш звертатися
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Самостійно не варто пробувати бортувати колеса, це тільки здається все просто, але найменша помилка може призвести до аварійної ситуації. Краще звернутися до профі
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Потрібно ще знайти якісну зимову гуму. А це не так просто. Я вже не знаю яку зараз варто купувати. Минулого року придбав комплект, і вона досить стерлася всього лише за один сезон
|
|
| |