Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу взяти машину
Юшкін Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Накопичив я нормальну суму грошей, і думав брати собі нове авто. Проїхався по салонах, і бачу, що ціни, у зв'язку з доларом, пристойно зросли. Тепер моєї суми не вистачає на купівлю машини. От як бути, чекати, поки знову долар впаде? А якщо він буде знову зростати?

Віоліна Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Так, долар цього року скаче пристойно, і невідомо, буде він падати чи знову підніметься. Може вам поки що розглянути купівлю вживаного автомобіля, або взяти кредит?

Шварц Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Не бачу сенсу чекати, якщо не виходить зараз купити автомобіль, то краще відкласти цю покупку, поки не накопичите потрібну суму. Але зараз начебто долар трохи впав, тож з'їздіть у салон ще раз, можливо вони знизили ціни.

Мішаня Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Взагалі, ціни на машини у нас значно дорожчі, ніж у країнах Європи. Багато хто звідти приганяє машини, і продають у нас, в 2-3 рази дорожче. Автор, зараз є такі організації, які можуть значно дешевше пригнати вам авто з Америки, в Одесу.

Ольга2211 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Навряд-чи долар значно впаде, чим далі тим гірше. Збирай гроші, а за цей час можливо вибереш інше авто, можна тут інфу почитати healthfood.wiki

Kaveliya Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Або збирайте далі гроші, хоча не варто забувати, що курс теж не стоїть на місці, а весь час зростає, а з ним і ціни. Або ж беріть кредит. Інших варіантів я не бачу.

Alilu Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Відразу скажу, що чекати не потрібно, ціни падати не будуть, на це не варто розраховувати.  Ми купили собі підтриману машину, 2005 року, і в хорошому стані.

Носов Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Сам у такій самій ситуації,

Лікаста Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
У нинішній ситуації точно не варто чекати того, що долар впаде або що машини подешевшають, це фантастика. У мене теж немає зараз грошей на нову машину з салону, буду брати бу. Мені тут порадили хлопців у нас в Одесі, які займаються автопідбором Буду до них звертатися, щоб вони допомогли знайти хорошу машину під мій бюджет

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: