Хочу взяти машину
|
|
Юшкін | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт! Накопичив я нормальну суму грошей, і думав брати собі нове авто. Проїхався по салонах, і бачу, що ціни, у зв'язку з доларом, пристойно зросли. Тепер моєї суми не вистачає на купівлю машини. От як бути, чекати, поки знову долар впаде? А якщо він буде знову зростати?
|
|
| |
Віоліна | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Так, долар цього року скаче пристойно, і невідомо, буде він падати чи знову підніметься. Може вам поки що розглянути купівлю вживаного автомобіля, або взяти кредит?
|
|
| |
Шварц | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Не бачу сенсу чекати, якщо не виходить зараз купити автомобіль, то краще відкласти цю покупку, поки не накопичите потрібну суму. Але зараз начебто долар трохи впав, тож з'їздіть у салон ще раз, можливо вони знизили ціни.
|
|
| |
Мішаня | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Взагалі, ціни на машини у нас значно дорожчі, ніж у країнах Європи. Багато хто звідти приганяє машини, і продають у нас, в 2-3 рази дорожче. Автор, зараз є такі організації, які можуть значно дешевше пригнати вам авто з Америки, в Одесу.
|
|
| |
Ольга2211 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Навряд-чи долар значно впаде, чим далі тим гірше. Збирай гроші, а за цей час можливо вибереш інше авто, можна тут інфу почитати healthfood.wiki
|
|
| |
Kaveliya | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Або збирайте далі гроші, хоча не варто забувати, що курс теж не стоїть на місці, а весь час зростає, а з ним і ціни. Або ж беріть кредит. Інших варіантів я не бачу.
|
|
| |
Alilu | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відразу скажу, що чекати не потрібно, ціни падати не будуть, на це не варто розраховувати. Ми купили собі підтриману машину, 2005 року, і в хорошому стані.
|
|
| |
Носов | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Сам у такій самій ситуації,
|
|
| |
Лікаста | Повідомлення # 9 |
Сержант
| У нинішній ситуації точно не варто чекати того, що долар впаде або що машини подешевшають, це фантастика. У мене теж немає зараз грошей на нову машину з салону, буду брати бу. Мені тут порадили хлопців у нас в Одесі, які займаються автопідбором Буду до них звертатися, щоб вони допомогли знайти хорошу машину під мій бюджет
|
|
| |