Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Автозапчастини
absolute Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Де порадите автозапчастини купувати?

Jimin Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Я в цьому магазині беру 911auto.com.ua - у мене своя невеличка авто-майстерня, тож закуповую в них все необхідне за оптовими цінами, доволі вигідно виходить, у принципі.

Давидов Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Раджу подивитися на екзисті, там недорого.
А шини я в Інфошині купую infoshina.com.ua , там адекватні ціни і великий вибір.

Lorelai23 Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Найчастіше запчастини купую в місцевих автосервісах. Я людина більш консервативна, ніж сучасна. До покупок в інтернеті вдавався вкрай рідко, а вже для власної машини - ніколи.

iframes Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Та яка різниця, де купувати, все одно роблять в одному місці, що в автосервісах, що в інтернет магазинах. Ціна тільки різна і залежить від жадібності продавця, а так все одне і теж.

kubikbob Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я на свій ніссан встановлював магнітолу у цих хлопців engine-start - на бамперах по чотири датчики з камерою на заднику, дуже хороша якість у камери, сигнальний паркінг присутній, рекомендую

Kukolka Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Якщо для Tesla, то в DK-Parts. Якщо треба замовити і перевезти авто зі США - оформити і розмитнити, то звертайтеся туди ж. Допомагають вибрати і брати участь в аукціоні, контролюють доставку в порт Одеси, повністю займаються документами тут, якщо потрібен ремонт, то рекомендують і везуть на СТО dk-parts. com. ua

kot_muar Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Є сайт Авто Про, так і називається
Там величезна кількість продавців як нових, так і бу запчастин

Jann Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Не можу у своєму місті знайти рідний передній правий передній замок дверей на опель кадет, обійшов усі автомагазини і розборки. Допоможіть знайти в інтернеті. Хто знає де продаються якісні запчастини?

iframes Повідомлення # 10
одеський форум
Лейтенант
Якщо вам треба купити передній, правий замок дверей опель кадет загляньте в цей магазин, у них великий асортимент запчастин. Я свого часу після купівлі вживаного авто, був у них постійним покупцем, так як довелося багато чого поміняти.
Благо у них завжди були необхідні мені товари в наявності, з доставкою проблем не було. Поки це один з найкращих автомагазинів для мене. А досвід у цьому в мене великий, повірте.

tefanga Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Можете тут ще подивитися 
Там хороший вибір за низькими цінами.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: