Дитячі автокрісла
|
|
misterbin | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Допоможіть, будь ласка, порадою, як правильно вибрати 2 крісла для дітей: перша дитина 9 місяців, 9 кг, Хотілося б модель з ізофіксом. Другій дитині 6 років, 22 кг. Головний критерій - безпека. Величезне спасибі!!!
|
|
| |
Nuclearjke | Повідомлення # 2 |
Сержант
| При виборі автокрісел для діток, головне значення для нас має безпека. Zlatek З різних моделей можу виділити ATLANTIC BASIK. Це автокрісло - для дітей вагою 9 - 36 кг. Загляньте на цей сайт Маркет Ріа. Воно якісне, і пройшло краш-тест. Виготовлено, воно з м'якої тканини і більш просторе. Так само б хотіла звернути увагу на модель Zlatek ATLANTIC LUX.
|
|
| |
misterbin | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Спасибі ми розглянемо всі моделі крісел для діток. І потім вже будемо з дружиною думати, яке з них вибрати.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Порадьте хтось і мені автокрісло для дитини. потрібно автокрісло для 2-річного малюка. Яке краще дивитися-вибирати? Взагалі в них не розбираюся, якщо чесно. Потрібно вкластися в 5000 гривень. Що конкретно будете рекомендувати?
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Завтра, коли буду в офісі, можу дізнатися у свого колеги, який нещодавно купував автокрісло для дитини. Його малому 1,5 року. Може щось підкаже за критеріями вибору, фірмою тощо.
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Скажу тобі так, якщо хочеш безпеку, тоді ніколи не бери б/в автокрісла, бо вони можуть бути вже надколоті, під обшивкою, а це вже ніякої надійності кріплення...
|
|
| |