потрібен тестер бічного відведення колеса
|
|
iframes | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Займаюся вантажоперевезеннями, перед випуском на лінію потрібен тестер для контролерів ВТК. Максимального навантаження на вісь вистачить до 20 т. Є якісь варіанти? Я вже перерив купу сайтів, дзвонив по своїх каналах, ніде немає нічого в наявності
|
|
| |
MaZeX | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Це ти, звісно, дуже вузьке запитання поставив. Ти там у себе на роботі і начальник, і логіст, і автомеханік, і прибиральниця? Ось цим і погано мати свою справу, починаєш виконувати функції всіх, з позиції, що краще за тебе це ніхто не зробить, а грошей за це зайвих не отримуєш
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Якщо не розбираєшся в питанні, проходь повз. Я не налаштований розводити базар на тему мого бізнесу. Тобі нормально крутиться за копійки на господаря, так і продовжуй у тому самому дусі, а мені, якщо буде потрібно, я і підлогу помию в офісі, жодною роботою не гребую
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Пропрацював контролером років зо три, річ була не особисто моя, але рука об руку відпахали зі мною якісні люфт детектори підвіски ціни на сайті немає, але з магазином можна швидко зв'язатися, зорієнтують. Можу тобі дати суто робочу пораду, через кожні 4- 6 місяців краще знімати верхню частину тестера і очищати підшипники, основу, для подальшої експлуатації.
А взагалі Автомеханіка це надійні хлопці в авто обладнанні, офіційні імпортери.
|
|
| |