Зимові шини
|
|
absolute | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У якому магазині дешевше зимові шини можна купити?
|
|
| |
Jimin | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ось цей магазин можу порадити, працюють з 2009 року, ціни у них завжди нижчі, ніж у конкурентів, я порівнював.
|
|
| |
Gebesht | Повідомлення # 3 |
Сержант
| На яку конкретно машинку шини взагалі шукаєте? Розмір теж бажаний знати було б не погано. Ну а якщо ви просите підказати якийсь магазин з продажу шин, то це ось тут можете зробити. І найкраще поставте свої запитання і розкажіть докладніше про ситуацію продавцям магазину, в якому будете вибирати шини на зиму.
|
|
| |
каллон | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Зараз стільки магазинів існує, що вибір стає дуже складним. Я можу порадити справді перевірений інтернет-магазин, де можна за хорошою ціною. Принаймні я там купував колеса і диски вже 3 рази і все проходило на найвищому рівні. Доставка правда протягом трьох днів, хотілося б швидше.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Мужики, допоможіть підібрати зимову гуму на мій Шевролет Авео. Купив зовсім недавно, там стоїть зимова гума, але майже зношена, щось мені не хочеться на такий ризик йти і випробовувати удачу.
З усього що є в інтернеті по R15 - Gislaved Euro Frost 6 195/50 R15 82H - Barum Polaris 3 195/50 R15 82T - Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 195/50 R15 82H
Якщо у вас є інші варіанти на прикладі, буду радий якщо поділитеся, але тільки не шиповку. Хотілося б, звісно, взяти з вищим профілем, наприклад на 65, але не знаю, чи встане нормально. Можливо, хтось у курсі? Більше подобається останній варіант, протектор якийсь агресивніший, але і ціна відповідно вища.
|
|
| |
iframes | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Михайло74, Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 однозначно! Решта моделей поза конкуренцією, позитивні огляди на Ютубі тому підтвердження. Для зими те, що потрібно. Тут питання по гаманцю... Не потягнеш, то бери Barum Polaris 3.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Ну так, тут з вами згодна. І тут не тільки в шинах така проблема, а в будь-яких покупках і товарах. От би як раніше, було одне - то й купив, а не так, як зараз - ламаєш голову, що найкраще взяти. А потім візьмеш, і знову не те!
|
|
| |
Kabarner | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Усім привіт, друзі. У мене питання такого плану. Ось нещодавно купив автомобіль Ауді А6. Це моє перше авто, тож у цьому разі я поки що дилетант. Знаю, що колишній власник катався на всесезонних шинах, так і мені продав. У комплекті зимових шин немає. Але я хочу собі шини по сезону. Читав трохи, що хороші Гудіеар.
|
|
| |
Lero4ka1223 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| спасибі за пораду
|
|
| |
Grubijan | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Ну так, за наявності грошей можна і Goodyear поставити. Навіть - потрібно. Сам відкладаю зараз гроші на перевзування, а поки катаюся на bravuris - теж непогана марка шин, як для літньої - взагалі чудово. Але на зиму Goodyear хочу і тільки їх.
|
|
| |
Syasbe | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| краще брати на ринку - там точно дешевше
|
|
| |
Invictus | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім привіт! Свою зимову гуму, як і літню, постійно замовляю через цей портал, у хлопців завжди чудовий вибір завдяки великій представленості продавців, і через це ціна майже завжди нижча за середню ринкову...
|
|
| |
Kunglao | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дякую за інформацію.
|
|
| |
Donowan | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Підтримую.
|
|
| |
Olen4a | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Якщо в Києві, можна самовивозом. Я там не живу, але часто по роботі катаюся. Поєднала корисне з корисним, і перевзулася відразу. Інтернет-магазин шин і дисків Tireshop , у них і шиномонтаж свій. Хоча можна було вже і по-домашньому перевзутися, я не ризикнула їхати на літній, вже похолодало.
|
|
| |