Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Зимові шини
absolute Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
У якому магазині дешевше зимові шини можна купити?

Jimin Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Ось цей магазин можу порадити, працюють з 2009 року, ціни у них завжди нижчі, ніж у конкурентів, я порівнював.

Gebesht Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
На яку конкретно машинку шини взагалі шукаєте? Розмір теж бажаний знати було б не погано. Ну а якщо ви просите підказати якийсь магазин з продажу шин, то це ось тут можете зробити. І найкраще поставте свої запитання і розкажіть докладніше про ситуацію продавцям магазину, в якому будете вибирати шини на зиму.

каллон Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Зараз стільки магазинів існує, що вибір стає дуже складним. Я можу порадити справді перевірений інтернет-магазин, де можна за хорошою ціною. Принаймні я там купував колеса і диски вже 3 рази і все проходило на найвищому рівні. Доставка правда протягом трьох днів, хотілося б швидше.

Михайло74 Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Мужики, допоможіть підібрати зимову гуму на мій Шевролет Авео. Купив зовсім недавно, там стоїть зимова гума, але майже зношена, щось мені не хочеться на такий ризик йти і випробовувати удачу.

З усього що є в інтернеті по R15 
- Gislaved Euro Frost 6 195/50 R15 82H
- Barum Polaris 3 195/50 R15 82T
- Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 195/50 R15 82H

Якщо у вас є інші варіанти на прикладі, буду радий якщо поділитеся, але тільки не шиповку.
Хотілося б, звісно, взяти з вищим профілем, наприклад на 65, але не знаю, чи встане нормально. Можливо, хтось у курсі? Більше подобається останній варіант, протектор якийсь агресивніший, але і ціна відповідно вища.

iframes Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Михайло74, Goodyear UltraGrip Performance Gen-1 однозначно! Решта моделей поза конкуренцією, позитивні огляди на Ютубі тому підтвердження. Для зими те, що потрібно. Тут питання по гаманцю... Не потягнеш, то бери Barum Polaris 3.

Irinka24 Повідомлення # 7
одеський форум
Підполковник
Ну так, тут з вами згодна.
І тут не тільки в шинах така проблема, а в будь-яких покупках і товарах.
От би як раніше, було одне - то й купив, а не так, як зараз - ламаєш голову, що найкраще взяти. А потім візьмеш, і знову не те!

Kabarner Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Усім привіт, друзі.
У мене питання такого плану.
Ось нещодавно купив автомобіль Ауді А6. Це моє перше авто, тож у цьому разі я поки що дилетант. Знаю, що колишній власник катався на всесезонних шинах, так і мені продав. У комплекті зимових шин немає. Але я хочу собі шини по сезону. Читав трохи, що хороші Гудіеар.

Lero4ka1223 Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
спасибі за пораду

Grubijan Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Ну так, за наявності грошей можна і Goodyear поставити. Навіть - потрібно. Сам відкладаю зараз гроші на перевзування, а поки катаюся на bravuris - теж непогана марка шин, як для літньої - взагалі чудово. Але на зиму Goodyear хочу і тільки їх.

Syasbe Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
краще брати на ринку - там точно дешевше

Invictus Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Усім привіт! Свою зимову гуму, як і літню, постійно замовляю через цей портал, у хлопців завжди чудовий вибір завдяки великій представленості продавців, і через це ціна майже завжди нижча за середню ринкову...

Kunglao Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Дякую за інформацію.

Donowan Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Підтримую.

Olen4a Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Якщо в Києві, можна самовивозом. Я там не живу, але часто по роботі катаюся. Поєднала корисне з корисним, і перевзулася відразу.
Інтернет-магазин шин і дисків Tireshop , у них і шиномонтаж свій. 
Хоча можна було вже і по-домашньому перевзутися, я не ризикнула їхати на літній, вже похолодало.

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: