Підкажіть, будь ласка.
|
|
Janna | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Де можна знайти оригінальні запчастини на Черрі амулет, мені потрібні передні гальмівні колодки.
|
|
| |
Agnesha | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я в інтернеті купую запчастини, у мене теж Черрі, але інша модель. Я востаннє купувала троси для педалей і передні стійки тут chery911 . мені подобається, що у них ціни нижчі, ніж на авторинку або в на СТО, та й доставка швидка - дня два. Зазвичай замовляю зранку і наступного дня вже йду забирати покупку.
|
|
| |
Чилім | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Так, шукайте офіційного дистриб'ютора, краще купувати у них. Звичайно може це буде трохи дорожче, зате ви будете впевнені, що це якісні оригінальні запчастини. Ну а якщо Вам знадобляться гума або диски, то найкраще купувати тут. Якістю ви будете точно задоволені.
|
|
| |
МаркізОдеси | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Вам потрібно розпитати про такі запчастини у фірмових магазинах. А ще можна дізнатися на Аліекспресс. Так навіть може вийти набагато вигідніше.
|
|
| |
ALEKSEY27 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| підкажіть будь ласка де можна знайти запчастини на Таврію нові?
|
|
| |
VitkyaDobrov | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дивіться за каталогами
|
|
| |
Уляночка | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А можете подивитися на торгових майданчиках в інтернеті. Є такий портал, наприклад, Zapchasti Ria. Там дошка оголошень запчастин різних, і вибирати зручно, сортування за марками авто або за назвою, ще й за регіоном подивитися можна. У мене чоловік тепер тільки там купує, бо завжди знаходить потрібні запчастини, а раніше шукав довго.
|
|
| |
Пальміра | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Уляночка, велике спасибі за сайт, завис мій чоловік там зі своїми друзями) Сидять пиво попивають і тільки й розмови про запчастини та автомобілі) Але зате проблемою менше, вони вже половину знайшли потрібного для своїх машин, а то мій теж машину в гараж поставив, лазить щось там. лається, що запчастин немає)
|
|
| |
MedForcer | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| От я б не наважився на Алі купувати щось дорожче 1000 гривень. Власне, тому й шукаю офіційного дилера автосигналізацій scher-khan mobicar. Ставити буду на Chery Tiggo. А якщо ще є на прикметі рукаті майстри, які грамотно інтегрувати її зможуть, взагалі буду вдячний за підказку.
|
|
| |
Уляночка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| MedForcer, ні, я не знаю, а ви саме цю хочете і саме в офіціалів? А на Запчастини ріа дивилися? Там теж від офіціалів часто пропозиції бувають, чоловік теж брав якусь сигналку, я не розбираюся. Ми ще потім розпитали у знавців на форумі, сказали класна, тільки порадили трохи пізню модель.
|
|
| |
Пальміра | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| А тут і сигналізації є? Якраз вчора сиділи розмовляли в компанії, і про сигналізації теж. Хлопці наші знайшли електронщика хорошого, і ось вели бесіду що і де краще купувати. Я навіть не подумала, що тут і сигналізації є, думала тільки запчастини. Чоловік вирішив ще фільтрів масляних прикупити і фари якісь блатні)
|
|
| |
Уляночка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ну що, прикупили вже, що збиралися? Як там із приводу сигналки у вас? Купили-поставили? Яку взяли? А взагалі так, тут є все, не тільки запчастини, а взагалі для машин все-все) У мене чоловік навіть сидушку прикупив і чохли, ось недавно отримали)
|
|
| |
Пальміра | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Так, купили, але не поставили поки що. Чоловік теж шукає спеців нормальних, але поки й часу немає на це, скоро ось піде у відпустку, займеться. Купували там же де і дивилися, взяли Magnum Smart M20, нічого не можу більше сказати, списала з коробки
|
|
| |
kimanso | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Такі можете собі забрати - Я останні кілька разів на чері нет юа замовляв - якість годись Ціни теж, нижче середнього я б сказав Ну що тут говорити, якщо такі колодки ви за 200 грн заберете?
|
|
| |
МаксимКраснов | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| У АвтоБази є запчастини на різні марки машин, зокрема й на Черрі, у вас що? у мене кум на черрі амулет купував собі автомагнітолу рідну/штатну. є каталог із ними.
|
|
| |