Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити надійну техніку в офіс?
Жоржетта Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня всім. Відкрили ще один невеликий офіс нашої фірми в передмісті Одеси. Уже меблі замовили, чекаємо доставки. А ось треба ще закупити техніку - ноутбуки, принтери, ламінатори та інше все необхідне для хорошої роботи штату. Підкажіть, у якому магазині можна купити таку техніку в офіс?

SkyFly Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Думаю, що вам було б вигідно купити все, що потрібно в одному місці. А ви не думали сходити в якийсь магазин із технікою і там одразу купити. Ще й продавець-консультант допоможе у виборі моделей різної техніки для роботи.

MaksimusMann Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Нещодавно в нас в офісі зламався ламінатор. Заходив я в кілька магазинів, але так чогось не продають такого, а мені все відповідають, що товар не затребуваний, не популярний, тому тільки під замовлення. Але, ось вийшло купити ламінатор мені в цьому інтернет-магазині. Можете і ви придбати ламінатор тут.

Олівія Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
А мені здається, що онлайн дуже легко і швидко купити потрібну в офіс техніку на порталі Розетка. Новою поштою ви дуже швидко отримаєте свої покупки. Ну і там завжди великий вибір різної техніки.

Egor200 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Пошукайте в інтернеті там багато всього:))

Додано (06.06.2021, 20:51)
---------------------------------------------
Але краще в розетці

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: