Самсунг чи Леново?
|
|
Аліва | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Допоможіть вибрати мобільний телефон до п'яти тисяч гривень
|
|
| |
Парабола | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я для себе купила мобільний телефон Samsung Galaxy J5, у подарунок йшла карта пам'яті, захисне скло і чохол. Обійшовся він мені навіть менше ніж у п'ять тисяч, я теж порівнювала його з Леново. У самсунгу мені більше подобається дизайн і зручне меню.
|
|
| |
Ksalet | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| я б вибирав щось із продукції Xiaomi
|
|
| |
parascovia | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Самсунг можна хороший купити, за такою ціною.
|
|
| |
tirion | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| За характеристиками Леново найімовірніше за такі гроші буде кращим, але Самсунг набагато надійніший і виготовлений з якісніших комплектуючих. Так що все одно доведеться вибирати Вам що краще взяти. Дешевше брати телефон на Алі, також на покупці там можете заощадити кілька відсотків, якщо візьмете телефон через цей сервіс alikopi
|
|
| |
Zartana | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Ну я б ні той, ні інший не брала. Мені подобаються Sony, у самої Sony Xperia X Dual . Одна камера 23 МП, фронтальна 13 МП. А ціна. Самі бачите. І цим все сказано))
|
|
| |
Sveetik | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Якщо вибирати з цих двох фірм, то самсунг, а взагалі я б обирала щось із Xiaomi, у них хороші телефони)
|
|
| |
Bisar | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Lenovo s60. Користуюся з моменту виходу, все влаштовує, проблем немає, а на Samsung кнопка вічно ламається, тож вибір у бік Lenovo
|
|
| |
IvanOlik | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| якщо між цими двома то краще самсунг, а якщо ще щось розглядаєте, то я б радив xiaomi або huawei
|
|
| |
Superman | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Нещодавно купив собі самсунг джей5 замість свого леново, який через два роки експлуатації просто перестав ловити мережу, у двох сервісних центрах сказали, що це проблема багатьох леново і ремонту не підлягає (знайомий майстер порадив купити самсунг, бо леново дуже зіпсувалися(
|
|
| |
zbarter | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Самсунг звичайно)
|
|
| |