Смартфон
|
|
Nata93 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Усім доброго часу доби, я ось хочу купити собі новий телефон, знайшла дуже великий вибір смартфонів у цьому інтернет-магазині zacinu, але не знаю якої фірми, бо їх зараз дуже багато, бюджет у мене близько 6 000 грн. Порадьте який краще вибрати? Всім дякую за відповіді)
|
|
| |
melosa | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мені подобаються Мейзу - у них хороша начинка і ціна низька
|
|
| |
Xumar | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Згодна це хороші смарти я взяла собі meizu m5c хороший бюджетний варіант за 2880 грн з великим екраном, потужними процесорами і двома камерами 8 і 5 мп. Я задоволена покупкою і можу порекомендувати іншим
|
|
| |
Slemiosse | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відмінний телефон! Як на мене, це хороший і бюджетний телефон. Мені дуже до душі китайські відомі бренди телефонів. Такі телефони дуже надійні і якісно зроблені. Я хотів собі такий, але мені подарували ще кращий. Я отримав на днр гелексі с8 +, відразу замовив на нього відмінний чохол у хлопців на armored Крім того, відразу поклеїв захисне скло. Телефоном дуже задоволений, реально крутий апарат. Рекомендую!
|
|
| |
Violetta_ | Повідомлення # 5 |
Сержант
| За 6 тис. можна купити сяомі нот 4, чудовий телефон, за таку ціну. Оператика 3 гб, внутрішня 64, відбиток пальця практично завжди спрацьовує, процесор працює швидко, єдиний мінус - це за довгого навантаження він нагрівається. Я собі його купила перед НГ, за 5600 грн, плюс одразу замовила захисне скло і силіконовий чохол на zorrov.com і в сумі в мене вийшло якраз 6 тис.
|
|
| |
Фартова | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| За 6 тисяч хороший телефон можна купити
|
|
| |
Бєлова | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Можна і дешевше знайти - я дитині купила Qumo Quest 503 . Не знаю, наскільки його вистачить, але поки що користується. Доньці 7 років - для такого віку і цього телефону вистачить.
|
|
| |
Sveetik | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Я користуюся Xiaomi, дуже подобається телефон, він бюджетний, але крутий для своїх грошей))
|
|
| |
DmitriyKulyabeshko1 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Мій айфон став швидко вимикатися і тому я, щоб зробити ремонт айфона 6, понесла в ремонт телефону де майстри, зробивши діагностику, визначили, що треба ремонтувати його. Потрібна деталька у майстрів знайшлася і фахівці швидко, протягом двох днів замінили її. Зараз айфон працює без проблем.
|
|
| |
Nanek | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| На жаль заміна дисплея Meizu скрізь вам не буде запропонована, так що доведеться повозитися, ну або відразу робіть так, як я, і звертайтеся в сервісний центр M-FIX m-fix точка com точка, оскільки тут дуже добре справляються з такою роботою. Ви поза сумнівом теж залишитеся задоволені, а на додаток вам скажу що тут роблять ремонт смартфонів з усієї України. Детально можете дізнатися на ресурсі, яким я з вами поділився. Не сумнівайтеся, це того варте.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 11 |
Майор
| Здраствуйте, хочу купити своїй доньці новий смартфон із недорогих моделей. Може хтось купував недавно собі, скажіть де, і чи великий там вибір. А то часу особливо немає бігати по магазинах бігати. Чекаю ваших порад, сподіваюся ви допоможете мені.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Я так зрозумів, що ви збираєтеся купувати смартфон в інтернет-магазині, і хочу вам порадити купувати тільки в перевірених магазинах, що зарекомендували себе. Наприклад в Ельдорадо, особисто я там всю техніку купую.
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Мені дуже подобається купувати різні подарунки моїм друзям і близьким. Я став уже справжнім професіоналом у цій справі. Чого я тільки не дарував, від навушників до пилососів. Я вважаю, що подарунки мають бути практичними. Тому я вам сміливо можу порекомендувати магазин розетку, де дійсно є великий вибір смартфонів на будь-який смак і колір. До того ж там завжди в наявності багато іншої техніки. Тож вибирайте те, що вашій душі завгодно. За якість можете не переживати, в цьому плані все відмінно!
|
|
| |