Смачно поїсти з друзями
|
|
Kukolka | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочемо з друзями на цих вихідних піти погуляти в центрі. Нам порадили під час прогулянки завітати до буфету-їдальні "Чердакъ" , бо там і смачно, і за ціною приємно. Хто там був? Як вам?
|
|
| |
WoW | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Сама там ще не була, але можете подивитися всю інформацію про заклад, включно з відгуками, на
там зібрані майже всі заклади України. Часто з друзями вибираємо там заклади для посиденьок
|
|
| |
лямбдиксДерибасівській | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Ми любимо збиратися, пити пиво і їсти.
|
|
| |
Yen | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| На Катериненській був заклад ближче до Дюка гарний, гриль відмінно робили, не знаю чи є зараз
|
|
| |
Mariia6 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Мені подобається ресторан "Рыба", цей затишний ресторан Одеси спеціалізується на приготуванні страв європейської та одеської кухні на основі риби і дарів моря. У літній період гості ресторану можуть повечеряти, сидячи на терасі. Знаходиться:вул. Фонтанська дорога, 155/4 Знайшла цей ресторан у каталозі Bodia.online. Є гарне бюджетне кафе "Компот", що порадує гостей традиційною українською атмосферою та смачними народними стравами. З цілодобових пораджу "Молодість" У меню незвичайного кафе Одеси присутні страви 90-х. На верхньому поверсі знаходиться кімната для ігроманів - з Sony Playstation.
|
|
| |
Nocolor | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Можу порадити Грінвіч або Хмільну качку.
|
|
| |
Xaleiotar | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Що може бути краще за пивко з друзями, а на закуску в'ялене м'ясо баструма або ще краще елітний хамон! Хамон люблю найбільше!
|
|
| |
Gitrex | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ми були, там справді дуже класно, рекомендую
|
|
| |
JefferyLogan | Повідомлення # 9 |