Не дорога косметика
|
|
fedorayaneva | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дівчата, набрала багато товару від компанії Оріфлейм, для балів, що б закрити рівень. Тепер влаштовую розпродаж! Товарів дуже багато, ціни від 20 грн. Одеса і можлива пересилка по Україні
|
|
| |
Wester | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| А що у вас є з чоловічої косметики?
|
|
| |
Фонтан | Повідомлення # 3 |
Майор
| А що вас цікавить конкретніше? Я особисто собі купую тут ultramshopcom засоби для догляду за волоссям, так само брав засоби до і після гоління, сподобалася швидка доставка, взагалі, це потрібно дивитися і вибирати.
|
|
| |
juju1002 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дівчата, головне не тільки якісна косметика, але правильність її використання.
|
|
| |
Антоніна | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| А туалетна вода Moon є? І за скільки?
|
|
| |
dontworrybehappy | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я не люблю не Avon не Оріфлейм. Купила крем собі тут goodzon.ua Причому зайшла купити книгу =)))) Хочу спробувати купити парфуми, перевірити їх на стійкість. Бо аж бісить, коли купиш парфуми, а через пів години їх не чути(((
|
|
| |
Іриска | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| у дешевій косметиці теж є хороші продукти, взяти, приміром, той самий флормар - отилчні тіні, які добре тушуються і лежать стабільно весь день. Також у них хороша пурдра темна, використовую для корекції обличчя, на вилиці. Авон і Оріфлейм не люблю - немає у них нічого хорошого взагалі. Ну хіба що в Авона непоганий чорний олівець з подушечкою на кінці для тушевки, м'який, добре тушується
|
|
| |
Карамболь | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Йдеться про декоративку чи про догляд? Якщо догляд, то в Біоконі є такі лінійки, які за співвідношенням ціна/якість залишають конкурентів далеко позаду
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Мені найбільше подобається корейська косметика. Вони її хоча б точно роблять добре, оскільки в них культ догляду за обличчям і культ його природної краси. Здебільшого купую одразу на пів року/рік за сайтах типу Amazon, Ebay через посередника. Колись брала в аптеці за потребою кремчик - втридорога, ніж я зазвичай беру!
|
|
| |
Ksenya | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Цитата Карамболь ( ) Йдеться про декоративку чи про догляд? Якщо догляд, то в Біоконі є такі лінійки, які за співвідношенням ціна/якість залишають конкурентів далеко позаду ніколи не пробувала, а напевно варто, тим паче, що непросто підібрати якісну і не дуже дорогу косметику саме для догляду. Візьму на замітку.
|
|
| |
new_ton | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| найкраща і недорога зроблена своїми руками. дуже часто знаходжу в інтернеті маски і скраби, які роблю з продуктів у холодильнику.
|
|
| |
Marin0Chka | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| це, звісно, добре, але часу часом так не вистачає. Хочеться купити і при цьому щоб ефект був
|
|
| |
barada2010 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| косметикою майже не користуюся. але те чим користуюся - роблю сама
|
|
| |
Ноченька | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Мені дуже подобається фірма Лореаль, це що стосується декоративної косметики, на жаль, її не зробиш самостійно, тому доводиться купувати, найчастіше замовляю на Розетці, там ціни дуже хороші. А маски роблю сама, це зовсім не складно.
|
|
| |
Нюша | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Користуюся Ейфон
|
|
| |