Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Де купити подарунок?
Старлайн Повідомлення # 46
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
А я на Розетці люблю купувати подарунки - можна легко щось знайти, навіть якщо спочатку не знаєш, що дарувати.
Замовила Електронну сигарету EGO Vaporizer EVOD 900 Black братові в подарунок, він давно хотів змінити тютюнові на електронні, надам йому таку можливість)
Собі теж там купую, дуже хороші ціни.

Клеверок Повідомлення # 47
одеський форум
Рядовий
а гуму де можна купити для авто?

sushko Повідомлення # 48
одеський форум
Лейтенант
Я зазвичай знаходжу хороші й недорогі речі на zakupka купальник собі взяла на літо модного синього кольору - просто шикарний вигляд має на фігурі! всі подруги позаздрили.

seamanforum Повідомлення # 49
одеський форум
Лейтенант
Цитата Мімоза ()
а доставка є в них?
Імбирні пряники замовляла у дівчинки безпосередньо, але доставка у них начебто теж є. А якщо Ви про подарунковий сертифікат NYX, то звичайно доставка є. При чому при покупці від 200 грн вона безкоштовна. А зараз ще й знижку собі оформила в 15%, тож взагалі не тільки якість продукції, а й ціни радують.

СвітланаКузьменко Повідомлення # 50
одеський форум
Рядовий
Я зазвичай для подарунка купую ювелірні прикраси в інтернет-магазині ювелірних виробів Золотий Стандарт і в інтернет-магазині ювелірних виробів на замовлення Малена )) раджу)

Cooki Повідомлення # 51
одеський форум
Рядовий
Я ось на Клубку зазвичай купую подарунки, особливо щось для дітей цікаве точно знайдеться

Lorelai23 Повідомлення # 52
одеський форум
Підполковник
Дивлячись що купувати на подарунок. Я беру, де мені краще цього підходить. Це буває і в звичайних магазинах, і в інтернеті. Ось нещодавно планшет синові на подарунок замовляла в інтернеті.

Irinka24 Повідомлення # 53
одеський форум
Підполковник
Сьогодні дуже зручно і добре робити покупки в інтернеті. Зараз звичайні магазини відходять на другий план. До плюсів інтернет-магазинів можна віднести економію часу і грошей, багатий асортимент товарів, повноцінні характеристики товарів, зручність оплати і вибір доставки. Я от і сама нещодавно купувала в інтернеті синові телефон. Взяла Мeizu M3s Телефон хороший, синові сподобався дуже.

Todema Повідомлення # 54
одеський форум
Сержант
Я чоловікові купила наручний годинник на подарунків у Свісс Вотч бренду Longines, він і я не забобонні, тому і вирішила вибрати саме годинник. Ще любитель риболовлі, але всяких пристосувань і вудок у нього вистачає.

Irinka24 Повідомлення # 55
одеський форум
Підполковник
А я годинників принципово не дарую. Не до добра це. Також ножі та інші ріжучі та колючі предмети.

Polinka Повідомлення # 56
одеський форум
Лейтенант
100%!
Підтримую Вас повністю. Це так само, як "не можна бачити наречену до весілля".
Ми з чоловіком усе разом обирали: і обручки через інтернет kazka, і сукню ))
А подарунки завжди обираю дуже відповідально, бо дуже хочеться догодити людині )))

Grane Повідомлення # 57
одеський форум
Рядовий
Цитата Irinka24 ()
А я годинників принципово не дарую. Не до добра це. Також ножі та інші ріжучі та колючі предмети.
Все це просто забобони, незрозуміло ким придумані. Я теж чоловікові з Іміджу дарувала наручний годинник Ролекс, залишився задоволений і нічого ні з ним, ні зі мною не сталося.  Загалом, не віримо ми в таке.

Zazhygalka Повідомлення # 58
одеський форум
Полковник
Цитата Джміль ()
Я теж вважаю що потрібно дарувати корисні речі
Точно такої ж думки, а коли подарунок начебто і дорогий, але куди його дівати і що з ним робити... наприклад двометровий м'який ведмідь, не розумію цього. Краще щось просте, але потрібне, наприклад, нещодавно у племінниці день варення був, так вона хотіла собі чохол на телефон

Вінсі Повідомлення # 59
одеський форум
Рядовий
зараз без проблем знайти подарунок у неті

Salieri Повідомлення # 60
одеський форум
Рядовий
Останнім часом серед автомобілів, які купують жінки (або жінкам у подарунок smile ), великої популярності набув Nissan Leaf - електромобіль. Як на мене, і справді дуже гарне авто для наших милих дам. Стильний зовнішній вигляд, не їсть бензин, дуже комфортний. А для тих, хто веде здоровий спосіб життя і піклується про навколишнє середовище - взагалі знахідка! Підштовхуйте коханих, на придбання цього подарунка вам.

Тож якщо ви плануєте бути в тренді - звертайтеся, допоможу з придбанням цього автомобіля з США (у них значно нижчі ціни і вища якість доріг, тому й автомобілі менше зношуються). Мій номер: 0635041009 Роман - телефонуйте, буду радий відповісти

• Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук: