Де купити подарунок?
|
|
Старлайн | Повідомлення # 46 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| А я на Розетці люблю купувати подарунки - можна легко щось знайти, навіть якщо спочатку не знаєш, що дарувати. Замовила Електронну сигарету EGO Vaporizer EVOD 900 Black братові в подарунок, він давно хотів змінити тютюнові на електронні, надам йому таку можливість) Собі теж там купую, дуже хороші ціни.
|
|
| |
Клеверок | Повідомлення # 47 |
Рядовий
| а гуму де можна купити для авто?
|
|
| |
sushko | Повідомлення # 48 |
Лейтенант
| Я зазвичай знаходжу хороші й недорогі речі на zakupka купальник собі взяла на літо модного синього кольору - просто шикарний вигляд має на фігурі! всі подруги позаздрили.
|
|
| |
seamanforum | Повідомлення # 49 |
Лейтенант
| Цитата Мімоза ( ) а доставка є в них? Імбирні пряники замовляла у дівчинки безпосередньо, але доставка у них начебто теж є. А якщо Ви про подарунковий сертифікат NYX, то звичайно доставка є. При чому при покупці від 200 грн вона безкоштовна. А зараз ще й знижку собі оформила в 15%, тож взагалі не тільки якість продукції, а й ціни радують.
|
|
| |
СвітланаКузьменко | Повідомлення # 50 |
Рядовий
| Я зазвичай для подарунка купую ювелірні прикраси в інтернет-магазині ювелірних виробів Золотий Стандарт і в інтернет-магазині ювелірних виробів на замовлення Малена )) раджу)
|
|
| |
Cooki | Повідомлення # 51 |
Рядовий
| Я ось на Клубку зазвичай купую подарунки, особливо щось для дітей цікаве точно знайдеться
|
|
| |
Lorelai23 | Повідомлення # 52 |
Підполковник
| Дивлячись що купувати на подарунок. Я беру, де мені краще цього підходить. Це буває і в звичайних магазинах, і в інтернеті. Ось нещодавно планшет синові на подарунок замовляла в інтернеті.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 53 |
Підполковник
| Сьогодні дуже зручно і добре робити покупки в інтернеті. Зараз звичайні магазини відходять на другий план. До плюсів інтернет-магазинів можна віднести економію часу і грошей, багатий асортимент товарів, повноцінні характеристики товарів, зручність оплати і вибір доставки. Я от і сама нещодавно купувала в інтернеті синові телефон. Взяла Мeizu M3s Телефон хороший, синові сподобався дуже.
|
|
| |
Todema | Повідомлення # 54 |
Сержант
| Я чоловікові купила наручний годинник на подарунків у Свісс Вотч бренду Longines, він і я не забобонні, тому і вирішила вибрати саме годинник. Ще любитель риболовлі, але всяких пристосувань і вудок у нього вистачає.
|
|
| |
Irinka24 | Повідомлення # 55 |
Підполковник
| А я годинників принципово не дарую. Не до добра це. Також ножі та інші ріжучі та колючі предмети.
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 56 |
Лейтенант
| 100%! Підтримую Вас повністю. Це так само, як "не можна бачити наречену до весілля". Ми з чоловіком усе разом обирали: і обручки через інтернет kazka, і сукню )) А подарунки завжди обираю дуже відповідально, бо дуже хочеться догодити людині )))
|
|
| |
Grane | Повідомлення # 57 |
Рядовий
| Цитата Irinka24 ( ) А я годинників принципово не дарую. Не до добра це. Також ножі та інші ріжучі та колючі предмети. Все це просто забобони, незрозуміло ким придумані. Я теж чоловікові з Іміджу дарувала наручний годинник Ролекс, залишився задоволений і нічого ні з ним, ні зі мною не сталося. Загалом, не віримо ми в таке.
|
|
| |
Zazhygalka | Повідомлення # 58 |
Полковник
| Цитата Джміль ( ) Я теж вважаю що потрібно дарувати корисні речі Точно такої ж думки, а коли подарунок начебто і дорогий, але куди його дівати і що з ним робити... наприклад двометровий м'який ведмідь, не розумію цього. Краще щось просте, але потрібне, наприклад, нещодавно у племінниці день варення був, так вона хотіла собі чохол на телефон
|
|
| |
Вінсі | Повідомлення # 59 |
Рядовий
| зараз без проблем знайти подарунок у неті
|
|
| |
Salieri | Повідомлення # 60 |
Рядовий
| Останнім часом серед автомобілів, які купують жінки (або жінкам у подарунок smile ), великої популярності набув Nissan Leaf - електромобіль. Як на мене, і справді дуже гарне авто для наших милих дам. Стильний зовнішній вигляд, не їсть бензин, дуже комфортний. А для тих, хто веде здоровий спосіб життя і піклується про навколишнє середовище - взагалі знахідка! Підштовхуйте коханих, на придбання цього подарунка вам.
Тож якщо ви плануєте бути в тренді - звертайтеся, допоможу з придбанням цього автомобіля з США (у них значно нижчі ціни і вища якість доріг, тому й автомобілі менше зношуються). Мій номер: 0635041009 Роман - телефонуйте, буду радий відповісти
|
|
| |