Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Де купити подарунок?
Совасина Повідомлення # 16
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Це точно, в торгових центрах зараз такі ціни, що без валер'янки і заходити туди не можна)) Я подарунок сестрі - красиву блузку, замовляла через інтернет, у неї стандартний розмір, еска, тож проблем із "підійде-не підійде" не виникло.

Патиція Повідомлення # 17
одеський форум
Рядовий
Головне не де, а що)

Флорія Повідомлення # 18
одеський форум
Рядовий
Можна подарувати гроші і нічого не вигадувати

Барбусяка Повідомлення # 19
одеський форум
Рядовий
Купую в інтернеті

yparus Повідомлення # 20
одеський форум
Лейтенант
Якщо хочете зробити справді вартісний подарунок, то потрібно дарувати що-небудь корисне. Я дарував своїм знайомим фільтр для води, оскільки для мене важливе не тільки моє здоров'я, а й здоров'я моїх друзів.

Магнію Повідомлення # 21
одеський форум
Рядовий
Хороший подарунок, якщо ви знаєте, що вони його потребують. Ми, наприклад, багато часу промучилися поки знайшли потрібну модель фільтра для води, тож якби в той момент нам її хтось подарував - були б такі щасливі))) А так вже всі подарунки куплені, сьогодні буде новий рік)) Собі я подарувала дуже гарну сукню, тож абсолютно не переживаю про те, який вигляд матиму на новорічному вечорі!

Джміль Повідомлення # 22
одеський форум
Рядовий
Я теж вважаю що потрібно дарувати корисні речі

JuliaD Повідомлення # 23
одеський форум
Сержант
Дивлячись що і для кого! Я чоловікові вирішила замовити настільну гру, бо він у мене дуже полюбляє таке) Знайшла дуже круту гру, вже її замовила, у мене в брата є така гра! Ми в неї не раз грали - дуже класна, цікава, захоплива. Як справжній детектив - оригінальний сюжет гри - потрібно вирахувати шпигуна. Правила дуже легкі, а грати з кожним раундом все цікавіше! Я думаю що моєму коханому це сподобається!

Танюшк Повідомлення # 24
одеський форум
Рядовий
А як називається?

Дариша Повідомлення # 25
одеський форум
Рядовий
У нас у компанії дуже люблять грати в монополію, намагаємося щонайменше раз на місяць збиратися в когось удома з попкорном, чіпсами й пепсі та завойовувати міста-заводи biggrin
А подарунки для нового року майже всі я замовляла в інтернеті, ціни зараз скрізь однакові (якщо не замовляти з Китаю, але там і чекати місяць), доставили все за один день. Подружці купувала красиву накидку, батькам мультиварку, а чоловікові смартфон.

JuliaD Повідомлення # 26
одеський форум
Сержант
Цитата Танюшк ()
А як називається?
Називається гра Спайфол

Бурундучок Повідомлення # 27
одеський форум
Рядовий
Я грала)

Зарема Повідомлення # 28
одеський форум
Рядовий
Цитата JuliaD ()
Дивлячись що і для кого! Я чоловікові вирішила замовити настільну гру, бо він у мене дуже полюбляє таке) Знайшла дуже круту гру, вже її замовила, у мене в брата є така гра! Ми в неї не раз грали - дуже класна, цікава, захоплива. Як справжній детектив - оригінальний сюжет гри - потрібно вирахувати шпигуна. Правила дуже легкі, а грати з кожним раундом все цікавіше! Я думаю що моєму коханому це сподобається!
Ми з друзями дуже любимо грати в цю гру

Індіа Повідомлення # 29
одеський форум
Рядовий
А ми в монополію любимо грати, намагаємося збиратися щоп'ятниці після роботи і до пізньої ночі відвойовувати міста і заводи biggrin
А щодо подарунків, то особисто я віддаю перевагу книжкам, такий подарунок ніколи не застаріє, той, хто хоче чогось досягти, - не перестане читати.

inna02 Повідомлення # 30
одеський форум
Рядовий
Зараз дуже багато варіантів де можна купити подарунок на всі випадки життя. Головне що б ціна була доступна і відповідала якості. Я, наприклад, замовляю подарунки тільки в інтернет магазинах з хорошими відгуками, ціна там на багато нижча, а якість теж сама. Останніми моїми подарунками були сувенірчики на Новий Рік, брала тут zakupka, вибір величезний, красиво і зі смаком.

• Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук: