Де купити подарунок?
|
|
Совасина | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Це точно, в торгових центрах зараз такі ціни, що без валер'янки і заходити туди не можна)) Я подарунок сестрі - красиву блузку, замовляла через інтернет, у неї стандартний розмір, еска, тож проблем із "підійде-не підійде" не виникло.
|
|
| |
Патиція | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Головне не де, а що)
|
|
| |
Флорія | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| Можна подарувати гроші і нічого не вигадувати
|
|
| |
Барбусяка | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Купую в інтернеті
|
|
| |
yparus | Повідомлення # 20 |
Лейтенант
| Якщо хочете зробити справді вартісний подарунок, то потрібно дарувати що-небудь корисне. Я дарував своїм знайомим фільтр для води, оскільки для мене важливе не тільки моє здоров'я, а й здоров'я моїх друзів.
|
|
| |
Магнію | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Хороший подарунок, якщо ви знаєте, що вони його потребують. Ми, наприклад, багато часу промучилися поки знайшли потрібну модель фільтра для води, тож якби в той момент нам її хтось подарував - були б такі щасливі))) А так вже всі подарунки куплені, сьогодні буде новий рік)) Собі я подарувала дуже гарну сукню, тож абсолютно не переживаю про те, який вигляд матиму на новорічному вечорі!
|
|
| |
Джміль | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Я теж вважаю що потрібно дарувати корисні речі
|
|
| |
JuliaD | Повідомлення # 23 |
Сержант
| Дивлячись що і для кого! Я чоловікові вирішила замовити настільну гру, бо він у мене дуже полюбляє таке) Знайшла дуже круту гру, вже її замовила, у мене в брата є така гра! Ми в неї не раз грали - дуже класна, цікава, захоплива. Як справжній детектив - оригінальний сюжет гри - потрібно вирахувати шпигуна. Правила дуже легкі, а грати з кожним раундом все цікавіше! Я думаю що моєму коханому це сподобається!
|
|
| |
Танюшк | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| А як називається?
|
|
| |
Дариша | Повідомлення # 25 |
Рядовий
| У нас у компанії дуже люблять грати в монополію, намагаємося щонайменше раз на місяць збиратися в когось удома з попкорном, чіпсами й пепсі та завойовувати міста-заводи А подарунки для нового року майже всі я замовляла в інтернеті, ціни зараз скрізь однакові (якщо не замовляти з Китаю, але там і чекати місяць), доставили все за один день. Подружці купувала красиву накидку, батькам мультиварку, а чоловікові смартфон.
|
|
| |
JuliaD | Повідомлення # 26 |
Сержант
| Цитата Танюшк ( ) А як називається? Називається гра Спайфол
|
|
| |
Бурундучок | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Я грала)
|
|
| |
Зарема | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Цитата JuliaD ( ) Дивлячись що і для кого! Я чоловікові вирішила замовити настільну гру, бо він у мене дуже полюбляє таке) Знайшла дуже круту гру, вже її замовила, у мене в брата є така гра! Ми в неї не раз грали - дуже класна, цікава, захоплива. Як справжній детектив - оригінальний сюжет гри - потрібно вирахувати шпигуна. Правила дуже легкі, а грати з кожним раундом все цікавіше! Я думаю що моєму коханому це сподобається! Ми з друзями дуже любимо грати в цю гру
|
|
| |
Індіа | Повідомлення # 29 |
Рядовий
| А ми в монополію любимо грати, намагаємося збиратися щоп'ятниці після роботи і до пізньої ночі відвойовувати міста і заводи А щодо подарунків, то особисто я віддаю перевагу книжкам, такий подарунок ніколи не застаріє, той, хто хоче чогось досягти, - не перестане читати.
|
|
| |
inna02 | Повідомлення # 30 |
Рядовий
| Зараз дуже багато варіантів де можна купити подарунок на всі випадки життя. Головне що б ціна була доступна і відповідала якості. Я, наприклад, замовляю подарунки тільки в інтернет магазинах з хорошими відгуками, ціна там на багато нижча, а якість теж сама. Останніми моїми подарунками були сувенірчики на Новий Рік, брала тут zakupka, вибір величезний, красиво і зі смаком.
|
|
| |