Обручки для весілля
|
|
Hasb | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| У кого в сім'ї має бути каблучка більша? Моя, поки що, дівчина каже що дружині каблучка більшого розміру потрібна, я не згоден. Ось тут знайшли класні моделі, тільки з розмірами визначиться потрібно.
|
|
| |
TheRoad | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Тобто більше? Масивніший ви маєте на увазі? Я вважаю, що в кожного має бути такого розміру, щоб підходило. Вона може хоче, на прикладі каблучки, показати, хто в домі господар?:))))
|
|
| |
ВікторПонам | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| У нас із дружиною повністю однакові. Так нам хтось порадив. Потім я дружині дарував ще каблучки, але саме обручки - однакові.
|
|
| |
Тіхан | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Обручки мають бути неодмінно гладкими (класичними), а не химерними, з камінням, насічками - тоді й життя молодят буде гладким. весільні обручки нареченого і нареченої мають бути витримані в одному стилі і бути схожими одна на одну.
Клопоти з придбання каблучок лягають на плечі нареченого, щоб наречений не був клишоногим, обручка нареченої має бути ширшою, ніж у нареченого!!!! !
|
|
| |
Тимохіна | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Перший раз таке чую. Хотіла написати, що це дурниця, але знайшла інфу, що, справді, в минулому в жінок каблучка мала бути ширшою, ніж у їхніх чоловіків. Хто б міг подумати! Хоча сучасних жінок така перспектива тільки б потішила. )) У нас із чоловіком однакові каблучки, хтось тоді сказав, що так повинно бути, от ми тут однакові й купили. Взяли найпростіші гладкі, ось такого плану.
|
|
| |
Viktorovna_Elena_Hairstyl | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Мені здається, головне, що б подружжя кохало одне одного, поважало і цінувало... а розмір каблучок це взагалі не важливо... кожен носить те, що йому подобається...
|
|
| |
montana17 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| у мого чоловіка тонке. а ось у мене товсте. не зовсім схожі ну ось такий у нас смак))))
|
|
| |
marsha | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| у нас взагалі різні, у мене з діамантом
|
|
| |
ВіталійІванович | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ось дивуюся таким питанням)) Зараз такий шикарний асортимент в магазинах. Почитайте статті, думаю, вони вас наштовхнуть на те, які все-таки каблучки купити... а якщо дружина хоче більшу, купіть їй, адже вона маленька і тендітна)
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| у золотому столітті періодично бувають знижки.
|
|
| |
Marat2121 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У нас майже однакові, у мене трохи більші, бо пальці більші)
|
|
| |
Dealy | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Купіть ті, які вам обом сподобаються. Не думаю, що більше-менше відіграє якусь суттєву різницю.
|
|
| |
Natasha3 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Зараз в інтернет-магазинах чудовий вибір.
|
|
| |
Поліна71 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Ні, краще золото брати у звичайних магазинах
|
|
| |
AlinaGablyGoopperee | Повідомлення # 15 |