Ленік Руслан Григорович відгуки
|
|
Аміна1986 | Повідомлення # 1 |
![Аміна1986 одеський форум](/.s/a/32/208504698.png) Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ленік Руслан Григорович відгуки
Здраствуйте! Який ваш досвід із хірургом Леніком Р.Г.? Яких результатів було досягнуто? Чи були якісь ускладнення або проблеми після операції? Загалом, рекомендували б ви цього хірурга для проведення операції?
|
|
| |
JulietКруз | Повідомлення # 2 |
![JulietКруз одеський форум](/.s/a/21/51379792.png) Рядовий
| Це найкращий лікар на світі. Я не думала, що бувають такі хороші й добрі лікарі... У мене були камені в жовчному, Руслан Григорович провів мені операцію, я дуже шкідлива, в плані того, що дуже боюся болю, і психологічно мені було дуже важко. Руслан Григорович з усіма труднощами допоміг впоратися. Лікар з великої літери!
|
|
| |
Васек17 | Повідомлення # 3 |
![Васек17 одеський форум](/.s/a/19/89362519.png) Рядовий
| Професіоналізм, тепле ставлення. Потрапив до Руслана Григоровича з сильними болями в животі, він одразу за результатами аналізів виявив жовчнокам'яну хворобу і провів операцію з видалення жовчного міхура. Зараз виписався і всім дуже задоволений.
|
|
| |
Avdeev | Повідомлення # 4 |
![Avdeev одеський форум](/.s/a/24/15633993.png) Рядовий
| Вдячний Руслану Григоровичу Леніку і настійно його рекомендую. Провів важку операцію, все на відмінно. Відновився після вогнищевого панкреонекрозу і видалення жовчного дуже швидко. Зараз усе добре.
|
|
| |
Cristal1980 | Повідомлення # 5 |
![Cristal1980 одеський форум](/.s/a/28/388763939.png) Рядовий
| Руслан Григорович робив мені операцію, є чудовим фахівцем, який пояснює всі деталі процедури, володіє високим професіоналізмом і турботою. Пацієнти повністю довіряють йому, і завдяки його людяності процес лікування проходить без стресу. Я глибоко вдячний доктору Леніку за його ключову роль у моєму одужанні.
|
|
| |
Афон | Повідомлення # 6 |
![Афон одеський форум](/.s/a/30/5.png) Рядовий
| Необхідно було зробити колоноскопію перед операцією. Проводив її Ленік Руслан Григорович, перед процедурою все мені пояснив, заспокоїв. Все пройшло чудово. Чудова людина й уважний лікар. Рекомендую!
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 7 |
![Mariana1989 одеський форум](/.s/a/28/223169064.png) Лейтенант
| Звернулася до Руслана Григоровича з непрацюючим жовчним міхуром через каміння, мучили дуже сильні болі, вирішили видаляти, призначили дату операції, прооперували швидко спритно. Боліло, звичайно, але те, що я вже на 4 день приїхала сама за кермом до лікаря на зняття швів, для мене багато значить, проколи маленькі акуратні, один невеличкий синяк. Рекомендую тим, хто цінує свій час, гарне ставлення і професіоналізм лікаря.
|
|
| |
Арабелла2020 | Повідомлення # 8 |
![Арабелла2020 одеський форум](/.s/a/32/874369327.png) Сержант
| Зверталася до Леніка Руслана Григоровича з питання встановлення внутрішньошлункового балона з метою зниження ваги. Через 6,5 місяців балон видалили. Велика подяка йому за тактовність і ввічливість. Грамотний фахівець. Усе розповідає і пояснює. Я - дівчина недовірлива і тривожна. Але з Русланом Григоровичем почувалася максимально спокійно, що для мене велика рідкість. Рекомендую на 100%.
|
|
| |
Zinulya | Повідомлення # 9 |
![Zinulya одеський форум](/.s/a/27/156908930.png) Лейтенант
| У Руслана Григоровича дуже професійний і тактовний підхід до пацієнтів. Все докладно пояснює, прибрав усі мої страхи перед операцією. Завдяки його грамотним діям усе пройшло швидко й успішно. У період реабілітації після операції так само надають підтримку, не залишають пацієнта наодинці зі своїми страхами. Раджу!
|
|
| |
Флоренція | Повідомлення # 10 |
![Флоренція одеський форум](/.s/a/27/571018412.png) Сержант
| Руслан Григорович теж робив мені операцію з видалення жовчного міхура, пройшло все на відмінно, післяопераційний період було приділено велику увагу на мій стан. Дуже рекомендую, знаючий хірург.
|
|
| |
Arno0 | Повідомлення # 11 |
![Arno0 одеський форум](/.s/a/18/47177102.png) Сержант
| Форумчани, скажіть, як можна записатися до Леніка Руслана Григоровича?
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 12 |
![Mariana1989 одеський форум](/.s/a/28/223169064.png) Лейтенант
| Тримайте, контактний номер телефону - 380951642976, телефонуйте і домовляйтеся.
|
|
| |
Клариса78 | Повідомлення # 13 |
![Клариса78 одеський форум](/.s/a/27/74884918.png) Сержант
| Дуже хороший лікар, відмінно провів операцію. Можна рекомендувати таких лікарів.
|
|
| |