Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Шампанське на новий рік
Sifolin Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Новый год уже не за горами, хотя и заранее подготовиться к празднику. Мне интересно, что вкусного вы можете посоветовать на праздничный стол? Я не большой знаток, но хотел бы найти что-то особенное, возможно, шампанское?

Михайло74 Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Якщо ти хочеш вражати гостей шампанським, раджу звернути увагу на класику - наприклад, шампанське "Veuve Clicquot" або "Moët & Chandon". Ці напої не тільки мають чудовий смак і якість, але й відомі своєю елегантністю. Пам'ятай, шампанське подають охолодженим!

Sifolin Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Спасибо за рекомендацию! А как правильно выбрать шампанское? Есть ли особые критерии, на что следует обратить внимание при покупке? Я не хочу случайно купить что-то недостаточно качественное.

Трынделкин Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Декілька разів купував шампанське Моет у магазині WINEWINE, мій улюблений екземпляр - Moët & Chandon Grand Vintage Collectionце ігристе вино дуже смачне. Якість винограду впливає на смак, аромат і колір напою. Також дуже важливо дивитися на рік виробництва - він повинен бути зазначений на етикетці. Для прикладу, Moët & Chandon Grand Vintage відображає характер конкретного року, і кожен реліз є унікальним. Звичайно, важливо купувати алкоголь в перевірених місцях, як-от WINEWINE, де я завжди знаходжу широкий асортимент якісних вин і шампанського. І ще одна порада: не шукайте найнижчу ціну, так можна потрапити на підробку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: