Фільтри для води.
|
|
Валентність | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Наш будинок обігрівається твердопаливним котлом, за документами він призначений на площу до 170 кв. м, але в нас майже двісті і в будинку дуже тепло. Паливо завантажується в ручну, можна топити як дровами, так і вугіллям. Порівняно з тими рахунками, які приходять нашим сусідам за опалення, ми обігріваємось взагалі безкоштовно))
|
|
| |
kamenskkamensk | Повідомлення # 17 |
Рядовий
| Теж Бар'єр
|
|
| |
Nata93 | Повідомлення # 18 |
Сержант
| Всім доброго часу доби, а ми нещодавно купили фільтр зворотного осмосу в цьому інтернет-магазині всього за 3100 грн. Осмос дуже якісний, з доставкою ніяких проблем не виникло, Так що можу порекомендувати.
|
|
| |
gepard33 | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Хочу додому фільтр на водопровід встановити. Не підкажіть який краще ставити і чим вони відрізняються? А то дивлюся ціни різні, а за зовнішнім виглядом усі вони ідентичні...
|
|
| |
Metrikov | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Я купую привізну воду і мене це влаштовує. Адже фільтри необхідно періодично обслуговувати, а це додаткова витрата коштів і особистого часу.
|
|
| |
mironkov_grisha | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Очищення води - це як би не проблема взагалі, головне з розумом до цього підійти. Я вважаю, що проектуванням і монтажем фільтруючого обладнання повинні займатися фахівці і раджу Вам звернутися за консультацією до них https://ecosoft.ца/ Ці хлопці розкажуть всі відмінності фільтрів, їхні позитивні та негативні сторони.
Для квартири, сміливо можете розглядати фільтр зворотного осмосу. У мене вдома стоїть із серії Абсолют з мінералізатором. Також можна розглянути варіант очищення води за допомогою встановлення фільтра грубого очищення при вході води в квартиру. Він буде прибирати різні абразивні матеріали з води, такі як пісок, мул та інші. Далі 2 етапом можна вже ставити в квартирі фільтр зворотного осмосу, який буде очищати воду вже на молекулярному рівні
|
|
| |