Подарунок свекрусі
|
|
Даніслав | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Їду в гості до тещі і хочу їй зробити якийсь подарунок. Оскільки особливо нічого придумати не виходить, я вирішив подарувати їй якусь техніку для кухні. Підкажіть, що найкраще купити?
|
|
| |
gargana | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| А чому б вам не порадитися з дружиною? Я думаю, що вона вам підкаже, що саме треба її мамі. Та й вибрати жінка допоможе краще, ніж будь-хто.
|
|
| |
Andromeda | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У принципі, можна звісно і з дружиною порадитися. Але якщо ви хочете зробити сюрприз, то можна зробити вибір і самостійно. Як на мене, чудовим подарунком буде кухонна машина Kenwood KVL 8470 S Chef XL Titanium. Я думаю, що вона замінить багато техніки на кухні і свекрусі стане в нагоді. Якщо цікаво, то більш детально про цю машину можна подивитися тут Можливо це саме те, що вам і треба.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 4 |
Майор
| А ось мені потрібно вибрати хороший і потужний пилосос на подарунок своїй коханій тещі. Вона дуже любить килими, яких у неї в квартирі багато. На стінах у коридорі й на підлозі в залі, відповідно потрібен нормальний пилосос. Тільки не можу зрозуміти якої марки брати.
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Ви молодець, напевно у вас хороші стосунки з тещею, це велика рідкість у наш час. Здебільшого все навпаки, не хочуть навіть і знатися. Але ж вона народила і виховала таку прекрасну людину, вашу дружину і матір ваших дітей.
|
|
| |
Sifolin | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Одним із найнебезпечніших шкідників у домі, є пил. Він - винуватець багатьох хвороб. А його найлютіший ворог - пилосос)) І чим він кращий, тим страшніший для пилу. Зараз користуються попитом пилососи Philips, які можна купити в Розетці. Особисто я придбав собі без мішка PHILIPS PowerPro Compact FC9352/01, який сподобався мені своїм дизайном. Потужність цього пилососа 1900W. Завдяки такій силі пил втягується на раз, та й не тільки пил. Все дрібне сміття, яке здатне пролізти в трубу. Чудовий варіант на подарунок.
|
|
| |
Todema | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Якщо ви все-таки вирішили подарувати щось із дрібної побутової техніки для кухні, то зупиніть свій вибір на тостері, зараз це незамінна річ на кухні сучасної господині. Зручно користуватися особливо коли сніданок готуєш.
|
|
| |