Чуприна Олена Олександрівна Одеса відгуки
|
|
Poplavskaya | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чуприна Олена Олександрівна Одеса відгуки
Дівчата, хто лікувався у Чуприної Олени Олександрівни, дайте свої рекомендації. Яке враження у вас справило її лікування. Можете її радити?
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Poplavskaya, я лікувалася у Олени Олександрівни і не можу вам її радити. У моєму випадку не був озвучений діагноз, взяті аналізи, які не підтвердили скарги, хоча симптоми залишилися. Лікування не принесло жодних результатів Довелося піти до іншого лікаря Лихачової Л.Є., яка більш кваліфікована і змогла правильно визначити діагноз і призначити ефективне лікування.
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Poplavskaya, я хочу додати до слів Лапулі, що дивиться дуже боляче, у мене навіть сльози бризнули.
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дівчатка, чесно сказати прийшла до Олени Олександрівни з проблемою - пішла з нею ж і з купою страшилок, та ще й присоромила, що в 35 років я хочу третю дитину. Спасибі, добрим людям підказали звернутися до Ізбаша Олега Івановича, він віртуозно вирішив мої гінекологічні проблеми, пролікував і зараз я чекаю на третю дитину.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Теж довелося побувати у лікаря Чуприної, лікування, призначене нею, привело іншого фахівця, до якого я звернулася, в шок. Тепер я завжди буду відвідувати тільки Ларису Євгенівну, з нею спокійно і ніхто не залякує, як Чуприна.
|
|
| |
Віринея | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| І мені довелося зіткнутися з лікарем Оленою Олександрівною. Була на огляді у цього лікаря двічі, за підсумком не рекомендую звертатися до неї. Весь огляд провела грубо, болісно, все робила неохоче, ніби на "відв'яжися". Вона неохоче відповідала на запитання, одне взагалі залишила без відповіді, зробивши вигляд, що не почула. На словах озвучила один діагноз, на роздрукованому бланку було вказано інший. Для уточнення, який із діагнозів правильний, звернулася до Ізбаша О.І., на основі моїх уже зданих аналізів. він підтвердив діагноз, озвучений усно, а не на папері. зараз лікуюся в нього, уже помітні поліпшення.
|
|
| |
Shwez | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У мене ситуація "ще краща" поставила мені діагноз: завмерла вагітність і показання до переривання. Я злякалася і вирішила ще додатково проконсультуватися, порадили Лихачову. У підсумку вагітність протікала без патологій, народилася здорова дівчинка і це все завдяки зусиллям Лариси Євгенівни.
|
|
| |
Зюганова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дівчата, хто лікувався у Лихачової Л.Є, дайте її контакти, будь ласка?
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Тримайте, її особистий номер телефону - 0634975942, приймає на Французькому бульварі 60, у клініці "Лікаріум".
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| А я хочу потрапити на прийом до Олега Івановича, розкажіть, де він приймає і якщо можна контактний телефон.
|
|
| |
Віринея | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Олег Іванович зараз працює в клініці "Мега Сана" на Толбухіна 124, його телефон 0674806462.
|
|
| |
Горбунова | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Почитала ваш форум і тепер визначилася, до кого потрібно йти. Велике спасибі всім, хто пише і відповідає, ви робите велику справу!
|
|
| |