Ниточко Олег Іванович Одеса відгуки
|
|
Ilily | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ниточко Олег Іванович Одеса відгуки
Повела дитину до Ниточко Олега Івановича і нарвалася на хамство з його боку Зарозумілий і нахабний тип, який навіть не спромігся поставити діагноз
Порекомендуйте хорошого дитячого дерматолога в Одесі з яким не буде проблем і який реально лікує.
|
|
| |
Наталія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Теж відвідувала Ніточка, прийшла з псоріазом, сказав тільки, що потрібно лягти в лікарню і все, ніякого лікування не призначив. Мені дуже сподобалася лікарка Дмитренко Алла Михайлівна, вона й допомогла мені з псоріазом, зараз стійкий рецидив. Рекомендую!
|
|
| |
Святослава | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мене Олег Іванович не вразив, хоча його багато хто рекомендує. З моєю проблемою добре розібралася Дмитренко Алла Михайлівна, її я можу сміливо рекомендувати!
|
|
| |
Irada | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я зверталася до Ніточка за рекомендацією, що можу сказати про цього лікаря - байдужість, незацікавленість. Прийом виявився марним, бо вийшов просто у вигляді розмови, де мені щось радили, але на підставі чого - не пояснювали. Про ефективність лікування не можу нічого сказати, бо мені його не призначили. Чисто випадково потрапила до Дмитренка О.М. - виявилося дуже тямущим дерматологом і без накрученої репутації.
|
|
| |
Олімпія | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Були у Ниточко О.І. з дитиною на прийомі. Толком не подивившись на проблему, поставив неправильний діагноз, як наслідок - виписав ліки, які нам не допомогли.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Звернулися з прищами за рекомендацією друзів, Олег Іванович їм допоміг. Почав він лікування активно й підбадьорливо. Аналізи швидко. Вселив надію. Думали, фахівець уже вирішував такі проблеми. Помилявся. Елементарно проколов стандартно антибіотики. Потім ще раз курс і сказав: "Ну, нічого не поробиш. Живіть так". Ось така в нас історія з Ніточком О.І.
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Тепер сумніваюся у кваліфікованості Олега Івановича, покладала на нього останню надію. А він лікував мене за загальною схемою і призначив лікування, як усім. Хоча, як лікар зобов'язаний був підходити до проблеми кожного індивідуально, даремно витрачений час і гроші, і це факт! До речі, проблеми я своєї позбулася завдяки лікарю-дерматологу Дмитренку О.М., хоча лікар Ніточко стверджував, що шкіру мою не переробити! Ось так-то.
|
|
| |
QuinnAnna | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Скажіть, де Дмитренко А. М. приймає, хочу у неї проконсультуватися? М. приймає, хочу з нею проконсультуватися?
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Алла Михайлівна приймає на Пастера 56 у МЦ "Комплімед", строго за записом.
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Записатися, як можна?
|
|
| |
Святослава | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| За номерами телефонів - 0679049003, 0500137361.
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Зверталася кілька місяців тому до Алли Михайлівни. Враження тільки позитивні. Дійсно грамотний лікар. Допомогла не тільки швидко розібратися з проблемами зі здоров'ям, а й заспокоїла після всіх жахів, яких мені напророкував Ниточко О.І.
|
|
| |