Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Українець Ірина Дмитрівна Одеса відгуки
Єрьоміна Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Українець Ірина Дмитрівна Одеса відгуки

Багато хто радить звернутися до дерматолога Українець І.Д., підкажіть, вона справді гарний лікар чи просто розпіарена. Хочу почути відгуки реальних людей, кому вона дійсно допомогла або не допомогла.

Радинка Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Мені Ірина Дмитрівна спочатку правильно поставила діагноз, але стала лікувати, на жаль, не тим, точніше, зовсім не тим. Не дотримувалася клінічних рекомендацій щодо ведення з моїм захворюванням. Нічого путнього я не почула, а лише було прописано купу дорогих доглядових засобів, які за підсумком тільки погіршили ситуацію.  Лікаря рекомендувати не можу!

Гликерія Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Мені поставила, як з'ясувалося вже пізніше, абсолютно невірний діагноз, а найстрашніше, призначила мені лікування гормональними препаратами, які в моєму випадку, як з'ясувалося в іншого Дерматолога Дмитренко О. М., протипоказані. Елементарно не був запропонований аналіз зішкріб шкірного покриву. Лікування затягнулося, моя ситуація погіршилася і лікуюся досі.  Добре, що попався обізнаний, адекватний дерматолог Дмитренко О.М.

Alba Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
Не можу розділити позитивного відгуку про Ірину Дмитрівну. Діагноз був взагалі поставлений неправильно. Благо, є нормальні лікарі з нормальними знаннями. І не плутають дерматит із лишаєм. Пізніше звернулася до Дмитренка О.М. - це лікар, який не лише любить свою роботу, а й розуміється на її тонкощах.

Севастьяна Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Теж можу підтвердити: Ірина Дмитрівна любить балуватися гормональними препаратами і виписувати їх усім.

Альберта Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Неграмотний лікар.  Мені Ірина Дмитрівна не змогла визначити те, що інша лікарка Дмитрієнко Алла, тієї самої спеціальності, визначила без аналізів і сказала, що це перший курс мед ВНЗ. Зате запропонувала нескінченну кількість платних непотрібних аналізів. Гроші на вітер. Не раджу.

Феодосія Повідомлення # 7
одеський форум
Майор
Вибрала цього лікаря за відгуками на різних сайтах, де про неї пишуть! У доньки 10 місяців з'явилися в комірцевій зоні 3 плями червоненькі з лущенням. Педіатр припустила, що це атопічний дерматит! Я в жаху, звісно, побігла до "найкращого" дитячого дерматолога. І на жаль... Українка оглянула візуально дитину, посвітила лампою і сказала: "Алергічний дерматит". Усі видихнули, призначили лікування. За тиждень ситуація погіршилася: крім плям, які збільшилися, з'явився висип, і область поширення збільшилася. Я знову прибігла до Ірини Дмитрівни. Подивившись на дитину, вона сказала продовжувати мазати тією ж маззю і пити антигістаміни. На запитання: чи нормально, що стало гірше, сказала: "Просто алергічна реакція!" Через п'ять днів поліпшень не було. Я пішла за порадою подруги до Дмитрієнко А.М., яка провела аналіз і вже після цього сказала як лікувати! У підсумку це себорейний дерматит і ми зараз вже майже одужали, але нам знадобився місяць! Підсумок: 2 тижні я лікувала дитину гормональною маззю від незрозуміло чого завдяки цьому "лікарю". Слів немає! Як можна так ... ставитися до діток? Тим більше до таких крихіток!

Флоріана Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Я вважаю, що похід до Українець І.Д. - марна трата часу і грошей. Нічого путнього ми не почули. На мою думку, цілковитий треш і розлучення. Аналізів виписали на чималу N-суму зі словами, що проблема у вас генетична і навряд чи щось допоможе - геніально просто. Єдине, що можу сказати, що після неї звернулися до Дмитренко О.М. - лікарка дійсно обізнана, і діагноз встановила, і змогла підібрати ефективне лікування.

Горячева Повідомлення # 9
одеський форум
Лейтенант
Дівчатка, дивлюся ви тут пишете, що Дмитренко, обізнана дерматологиня, дайте її номер телефону?

Alba Повідомлення # 10
одеський форум
Майор
0679049003, 0500137361 - Дмитренко Алла Михайлівна.

Mila26 Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Зі свого досвіду скажу, що Українець І.Д. любить "нав'язувати" непотрібні процедури і гормональні препарати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: