Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Щелкунов Анатолій Петрович Одеса відгуки
Solnyshko57 Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Щелкунов Анатолій Петрович Одеса відгуки

Добрий день! Знайомі мені рекомендували звернутися до Щелкунова Анатолія Петровича, що можете сказати про цього ЛОРа, чи варто до нього звертатися?

Ірида Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Я була мені він не сподобався своїм специфічним поводженням.

Ава Повідомлення # 3
одеський форум
Полковник
Мені поставила невірний діагноз і призначила неправильне лікування. У результаті довелося робити терміново операцію у більш грамотного лікаря Новошипського.

Генрієтта Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Були на прийомі з донькою, спочатку був огляд, потім терміново відправила на КТ, після чого був поставлений діагноз - аденоїди 2-3 ступеня. Написала лікування і сказала, що якщо не пройде через місяць, треба видаляти. Протягом цього місяця я вирішила показати доньку ЛОРу Безусову з клініки Лікаріум. Виявилося, у нас немає проблем з аденоїдами.

Маріанна Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Як мама маленької дитини, я незадоволена підходом до вирішення проблеми, з якою ми звернулися до Анатолія Петровича! Були призначені антибіотики, але сходивши на консультацію до Безусова, ми почули заборону на їх прийом, оскільки лікар дав зрозуміти, що в нашому випадку вони не потрібні! У підсумку втрачено час для лікування!

Викусся Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Прийшли зі звичайним нежитем у дитини, після обстеження я була в шоці, оскільки потрібно здавати купу аналізів, за словами Анатолія Петровича у дитини якийсь страшний вірус. У підсумку: діагноз поставлено невірно, основне завдання лікаря - призначити максимальну кількість аналізів, вартість яких була чималою, хоча лікування було призначено без аналізів, у підсумку аналізи всі здано, відхилень немає і грошей теж немає! При відвідуванні ЛОРа Новошицького діагноз не підтвердився.

Сапфіра Повідомлення # 7
одеський форум
Майор
Стандартний діагноз - синусит. Після призначення стандартної схеми лікування і відсутності позитивної динаміки - здався! Придумав, що це неврологічна проблема. Лікар Безусов взявся за лікування запущеної проблеми - вазомоторного риніту. "Убита" слизова, ніс кривава рана. Класика! Разом із Миколою Вікторовичем боремося з проблемою і сподіваємося на результат.

Alba Повідомлення # 8
одеський форум
Майор
Може, як оперуючий лікар - він хороший, але як дитячого ЛОРа його б не рекомендувала в жодному разі. У дитини аденоїди, прийшли в надії отримати кваліфіковану допомогу. Діагноз лікаря - сухість носа, рекомендації щодо зволоження носа. Раджу відразу звертатися до Безусова.

Клавдія1993 Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Ми теж перебували по різних лікарях, поки за рекомендацією не потрапили до ЛОРа Безусова - безумовно це найкращий лікар, залишаю його контакти - 0949173422.

Тонька Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Після місяця спостережень-відвідувань-прийому антибіотиків-процедури "зозуля" зі зверненням "нежить і закладеність носа", потекло вухо, знизився слух. Пізніше, на щастя, потрапила на прийом до ЛОРа Новошицького, який виправляв таке "лікування".

Пончик Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Мені ЛОР Новошицький вилікував хронічний фарингіт, я йому дуже вдячний і залишаю його координати - 0661960411

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: