Тагібекова Фатіма Кіясівна Одеса відгуки
|
|
Леонтія | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Тагібекова Фатіма Кіясівна Одеса відгуки
Лікувалася у багатьох неврологів, тепер порадили звернутися до Тагібекової Фатіми Кіясівни, що думаєте про цього лікаря? Чи варто до неї звертатися?
|
|
| |
дара | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Як вам сказати? Чула багато схвальних відгуків, звернулася, поставила діагноз остеохондроз, призначила лікування синусовими струмами, що погіршило ситуацію.
|
|
| |
Мімоса | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Прихопила спина, зробила МРТ, порекомендували звернутися до Тагібекової Фатіми Кіясівни. Цей "супер лікар" прийняла мене за 5 хвилин. Швидко написала препарати і сказала займатися спортом. Зрозуміло, що болі залишилися. Звернулася після Фатіми Киясівни до нормального невропатолога Патрашка Катерини Вікторівни, яка підійшла комплексно до лікування, препарати, ЛФК, масажі, біль пройшов.
|
|
| |
ЛЛаура | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Тагібекова виписала мені лікування, дозування було велике, у мене почалися побічні ефекти. І коли я звернувся знову, мене просто було ігноровано. І тепер з її вини я мучуся, їжджу, лікуюся від передозування у Патрашку О.В.. А на перший погляд добре прийняла.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Як можна було призначити мені рентген, але не призначити КТ або МРТ, пропустити у мене грижу і протрузію?! Як можна було призначити курс масажу, коли він категорично заборонений у такому разі?! Зараз лікуюся у Калюжної Тетяни Євгенівни і вдячна їй, що вона змогла вивести мене з цього стану.
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я прийшла з готовими обстеженнями до Фатіми Кіясівни, але незважаючи на це лікування було складено некоректно! Стан погіршився, і я вирішила за рекомендацією проконсультуватися з іншим неврологом Калюжною Т.Є! Вона прийшла в жах від призначених препаратів! У мене склалося враження після прийому, що мені навіть не намагалися допомогти і вникнути в проблему... А просто прописали "чергові ліки".
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Я не рекомендую! З кінця серпня і по вересень місяць походила лікування у Тагібекової Ф.К.. Лікування призначила, уколи, мазі, толку ніякого.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 8 |
Майор
| Ви тут добре відгукуєтеся про Патрашку О.В., дайте її контакти?
|
|
| |
Мімоса | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Катерина Вікторівна приймає в поліклініці №1 на Болгарській 38, її контактний телефон 0934815955.
|
|
| |
КсеніяЯ | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Поділіться ще контактами Калюжної Т.Є?
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60. записатися на прийом можете через адміністратора клініки 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88
Лікуйтеся і не хворійте!!!
|
|
| |