Граненко Сергій Анатолійович Одеса відгуки
|
|
Огнеса | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Граненко Сергій Анатолійович Одеса відгуки
Добрий день! Хочу почути відгуки про Граненка Сергія Анатолійовича, хочу сама сходити і дитину показати, у нас затримка в розвитку, що можете сказати про цього лікаря?
|
|
| |
Анека | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Після закінчення сеансів жодних змін ми не помітили, занадто зарозумілий.
|
|
| |
Маріне | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мені не допомогло, 7 сеансів, процес реабілітації не дав позитивного зрушення, з'явилися тривалі болі. Потім знайомі порадили Забранського, він і вирішив усі мої проблеми.
|
|
| |
Нева | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Просто скажу, що спочатку було потрібно 3 сеанси, щоб виправити кривошию в дитини. Після другого мені було сказано, що потрібно більше (скільки невідомо), тому що результату лікар "поки що не бачить". Сходили на три сеанси, результату не було, вирішили поміняти лікаря, за порадою знайомої звернулися до Термезан Ірини, вона і змогла виправити кривошию, що і показав ренген.
|
|
| |
Коллі | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У процесі роботи дитина постійно кричала й істерила так, як не істерила ніколи. У підсумку, звичайно ж, ні на ручках, ні на ніжках вона триматися не хотіла і падала від істерики обличчям донизу. Мої спроби заспокоїти дитину були марними, сам лікар цього зробити і не намагався. Як потім нам сказав уже інший остеопат Терземан, що працювати з дитиною в істериці неможливо, марна трата часу, виправити там щось буде складно, вона нам і допомогла.
|
|
| |
Грейс | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Досі згадую, як потрапила випадково, за порадою знайомих. Запам'яталося, як незрозуміло для чого почав тягнути сильно м'язи шиї, наступного дня почалося запаморочення, так, що божеволіла, замість запланованої відпустки наприкінці грудня пішла на лікарняний: уколи й крапельниці, запаморочення минули за місяць: виявилося, що він поставив м'язи в тонус, так що вони тиснули на нервово-судинні пучки, потім почала боліти голова й щось хрумтіло в шиї під час повороту вправо. Слава Богу підказали хорошого фахівця Забранського, він усе і виправив.
|
|
| |
Асель | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Граненко як остеопат довіри не вселив, робив маніпуляції на підставі своїх припущень і, так званого діагнозу, що докорінно було неправильно, як з'ясовувалося, йдіть відразу краще до Забранського.
|
|
| |
Гаделія | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Турбували головні болі, записалася до лікаря Граненка С.А., годину проводив незрозумілі маніпуляції зі мною. Звісно, жодного ефекту і полегшення я не отримала, сказав прийти ще раз, довіри абсолютно не вселив, даремно витрачені гроші і час...
|
|
| |
Авая | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Результату ніякого, трата чималих грошей і часу. Відвідала 8 сеансів, ні гірше, ні краще. Якщо чесно, не вразило абсолютно.
|
|
| |
Зарія | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Зверталася з болем у попереку, 6 сеансів. Як прийшла з болями, так і пішла. Після зверталася до Забранського В.В., він за курс сеансів поставив мене на ноги. Залишаю його контактні дані 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Граненко нам із кривошиєю не допоміг, зверталися до іншого фахівця Терземан Ірини Олександрівни, вона справді фахівець, допомогла виправити кривошию, залишаю її контакти 0950992618.
|
|
| |