Максименко Леонід Валентинович Одеса відгуки
|
|
Івана | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Максименко Леонід Валентинович Одеса відгуки
Мені порадили психолога Максименко Леонід Валентинович, кажуть дуже досвідчений, кому він допоміг відгукніться або порадьте кращого.
|
|
| |
Євдоха | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я теж зверталася до Леоніда Валентиновича, у моєму випадку поговорили ні про що, мені не допоміг.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Не почув від психолога Максименка практично жодних конкретних порад, методів або рекомендацій щодо досягнення цілей, а тільки й так відомі мені проблеми. Сеанси були, на мій погляд, не корисніші за книжки із самодопомоги - тобто поради були вкрай узагальнені, не пов'язані жодним чином із конкретними особливостями мого випадку. Знайома порекомендувала мені звернутися до Фендюри Марії - вона хоч і молоденька, але дуже грамотна допомогла розібратися в собі.
|
|
| |
Гайя | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Відвідувала я Леоніда Валентиновича - Що я можу сказати про цього психолога? Не робили спроб хоча б одним оком зазирнути у формат моїх стосунків, відсутність навідних запитань щодо ситуації, відсутність спроб розібратися в історії виникнення моїх тривог. Загалом допомоги не було ніякої. Відчуття, що поговорила з колегою за чашкою кави, а хотілося опрацювання проблеми з фахівцем.
|
|
| |
Альберт | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я можу сказати, що відвідував, включно з Леонідом Валентиновичем, трьох фахівців, допомогти мені змогла тільки Фендюра Марія Олегівна.
|
|
| |
Йося | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Я можу рекомендувати фахівця, який вивів мене зі страшної депресії, це психолог і психіатр в одній особі Корнелія Артурівна Косенко.
|
|
| |
Іоланта | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Також можу підтвердити, що Корнелія Артурівна хороший фахівець, допомогла моїм знайомим, у яких син 17 років почав грати в гру "Синій кит", вчасно встигли звернутися.
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Нам допоміг Зубов Костянтин Вікторович, були проблеми в школі, нерозуміння однокласників і вчителів. Костянтин Вікторович провів кілька бесід з моїм сином і чесно вам скажу хлопчик змінився.
|
|
| |
Валерік | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дорогі форумчани! Залиште контакти цих психологів.
|
|
| |
Зефір | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Зубов Костянтин Вікторович, приймає онлайн або виїжджає додому, контактний телефон 0639964658
|
|
| |
Йося | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Корнелія Артуровна приймає на Воробйова 9, зв'язатися можна за телефоном - 0674848814.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Фендюра Марія Олегівна приймає в Лікаріумі на Французькому бульварі 60 або консультує онлайн, телефон для зв'язку 0635360647.
|
|
| |