Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Москальчук Сергій Петрович Одеса відгуки
Кирьяна Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Москальчук Сергій Петрович Одеса відгуки

Здраствуйте! Цікавлять відгуки про такого фахівця як Москальчук Сергій Петрович?  Що можете сказати?

Леда Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Нам потрібна була консультація тримісячної дитини з приводу дисплазії тазостегнових суглобів. Під час огляду навіть памперс не зняли. Жодних відповідей ми не отримали. Можливо, хороший фахівець, але не для діток. Якщо вам потрібен дитячий остеопат, то раджу звернутися краще до Терземан Ірини Олександрівни.

Белла Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
Схоже, цей "остеопат" своїми маніпуляціями згорнув мені шию. Через якийсь час після сеансу почалося страшне запаморочення, потім сильний спазм потиличних м'язів і м'язів спини грудного відділу, чого раніше не було. З'явилася моторошна тахікардія. Як доїхав до дому - не пам'ятаю. Викликали швидку, вона змогла полегшити симптоми. Після порадили звернутися до Забранського В.В., він і зміг усе виправити.

Регіна Повідомлення # 4
одеський форум
Полковник
Нас до Москальчука направив невролог, тому що ми почали ходити на носочках, після першого сеансу відбулося погіршення: істерика, невроз і сильна блювота, ми більше до нього не пішли.

Клава44 Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Після походу до цього лікаря, стан навпаки погіршився. Став дзвонити з приводу погіршення стану, став відпиратися від виконаних маніпуляцій над непідготовленим для цього тілом. Я б не радив нікому звертатися по допомогу до цієї людини. За свої дії він ніякої відповідальності не несе.

Психея Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я була у Москальчука не з дитиною, а сама з однією проблемою, дуже серйозною, з якою традиційна медицина нічого не могла зробити, він мені допоміг спочатку, але на шостому сеансі щось пішло не так, почалося сильне погіршення. Лікувалася у невролога Патрашка і мануального терапевта Забранського, Слава Богу виправили.

Мелісса Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
У мене грижі в хребті, відмовляла права рука, були сильні болі - болі Сергій Петрович прибрав, рука почала функціонувати, АЛЕ своїми маніпуляціями він мені праву лопатку втиснув всередину і зробив підвивих обох плечових суглобів, плюс він мені впливав на точки в ділянці печінки, після цього почалися постійні спазми і проблеми зі шлунково-кишкового тракту. Оговтувалася я пів року після нього, лопатка, як і раніше, не на місці, і це спричиняє періодично біль і дискомфорт.

Іветта Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Скажіть як можна потрапити до Терземан?

Раймондаа Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
До неї потрібно записуватися заздалегідь за телефоном 0950992618, у неї приватний кабінет на Ген. Петрова 19.

Матвій Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Де веде прийом Забранський В.В?

Психея Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Владислав Володимирович приймає в приватному кабінеті на Б. Хмельницького 49.  До нього потрапити важко, іноді черга на 2-3 тижні вперед, контактні телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: