Кириченко Сусанна Семенівна Одеса відгуки
|
|
Констанція | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кириченко Сусанна Семенівна Одеса відгуки
Добрий день! порадили психолога Кириченко Сусанну Семенівну. Дуже чекаю відгуків про цього фахівця.
|
|
| |
Краля | Повідомлення # 2 |
Сержант
| На жаль, мені терапія цього фахівця не підійшла. Прийшла з проблемами самовідчуття себе як особистості та невдоволенням свого тіла. Перші сеанси мені допомагали, але, навіть якщо судити зі слів лікарки, тільки через антидепресанти. На останньому сеансі, коли розповідала, що в мене все добре і мені б хотілося відмовитися від таблеток, пішла морально розчавленою.
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звернулася з питанням про нерозуміння свого партнера, періодично з'являються тривоги і бажання покинути ці стосунки. Хоча ми любимо одне одного, але постійно щось тримає в напрузі. За підсумками прийому мені було запропоновано отримати увагу, якої бракує, на якихось гуртках і прочитати кілька книжок. За підсумками консультації цього фахівця вирішила шукати іншого, знайшла - Зубова Костянтина Вікторовича, він і допоміг вивести наші стосунки на інший рівень.
|
|
| |
Ангел | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Непрофесійна як психотерапевт, та й психолог ніякий. Дуже багато на прийомі говорить про себе та інших клієнтів. Може на прийомі зневажливо і навіть принизливо висловлюватися про інших пацієнтів. Не раджу. Змінила фахівця на Фендюру М.О. і дуже задоволена.
|
|
| |
Ліна | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Прийшли з дружиною розібратися в сімейних проблемах, пішли без якоїсь конкретної допомоги.
|
|
| |
Данна | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Відверто кажучи, фахівець мене розчарувала. Можливо, це було не те, що я хотів почути, було повне заперечення будь-яких розмов. Іноді, коли людина приходить до психолога, психотерапевта, вона хоче поставити дурні запитання й отримати на них відповіді. Можливо, вона комусь допомагає, але мені не сподобалося, я більше не піду до неї. Не вийшло налагодити контакт, все було якось зім'ято, мене не влаштувала сама структура розмови. Мені дуже сподобалася фахівець Косенко К.А. видно, що людина може вислухати і розібратися в проблемі.
|
|
| |
Аніса | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Після народження дитини стали відбуватися абсолютно невластиві мені речі - постійні стрибки настрою, дратівливість, думки про безглуздість того, що відбувається. Декрет і пандемія, що замкнула нас у буквальному сенсі в 4 стінах, довела мене до психічних зривів. Вдячна Корнелії Артурівні, яка уважно вислухала, виключила серйозні захворювання на кшталт депресії. Дала рекомендації щодо налагодження власного режиму в ситуації, що змінилася, і виписала заспокійливе.
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Довгий час страждала від депресії та соціофобії. Після кількох місяців терапії відбулося помітне поліпшення стану, і все це завдяки старанням Фендюри М. О., я змогла розширити своє коло спілкування, і моя тривожність значно знизилася.
|
|
| |
Толян | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як дізнатися контакти цих лікарів?
|
|
| |
Зорька | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Костянтин зубів приймає онлайн або виїжджає додому, зв'язатися можете за телефоном 0639964658.
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Марія Олегівна Фендюра веде прийом онлайн або під час особистої зустрічі в клініці Лікаріум, контактний телефон 0635360647
|
|
| |
Данна | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Корнелія Косенко приймає на Воробйова 9, зв'язатися можете за телефоном 0674848814.
|
|
| |