Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Трачова Наталія Ігорівна Одеса відгуки
Голда Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Трачова Наталія Ігорівна Одеса відгуки

Вирішила за порадою знайомої пройти обстеження у Трачової Наталії Ігорівни. Що можете сказати про цього невролога? Чи варто до неї звертатися?

бренда Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Я б не рекомендувала. Діагноз поставила з моїх слів, не призначаючи жодних обстежень. Прописала тільки біодобавки. На цьому поради щодо лікування закінчилися, а діагноз - спазмо-атрофічний парез руки. З таким лікарем дорога на інвалідність відкрита. Нікому не раджу.

Глоріс Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Наталя Ігорівна поставила некоректний діагноз, який не був виявлений ні в результаті дослідження, ні в результаті огляду, також для підтвердження зверталася до Калюжної та Патрашка, які не змогли підтвердити цей діагноз.

Ефімія Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Лікар неграмотний. Призначила препарати, від яких мені погано. І ще стверджувала, що це нормально.

Алінка Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Зі слів Трачевої Наталії Ігорівни я зрозуміла, що вона діагностувала у мене грижу, як причину моєї проблеми з ногою. Відвідала додатково Патрашку О.В., вона ж дала зрозуміти, що ніякої грижі у мене немає, і проблема взагалі не в спині, а в самому нерві. У зв'язку з чим, можу зробити висновок, що весь висновок Трачевої є невірним, як відповідно і лікування.

астра Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Теж відвідувала Патрашку, як фахівець вона мені дуже сподобалася. Допомогла мені позбутися сильного головного болю, а головне знайшла причину, а не тільки прибрала симптоми.

Ізабо Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Сходіть до Калюжної Т.Є., дуже грамотний невролог.  Вона звертає увагу на найменші скарги, не просто призначає лікування, а шукає витоки проблеми. Ще дуже сподобалася помірна кількість призначуваних препаратів, які реально працюють.

Ейва Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Була на прийомі у Калюжної Тетяни Євгенівни, враження від прийому тільки позитивні, лікар надав неоціненну допомогу у вирішенні моєї проблеми. Відмінний фахівець, ввічлива і доброзичлива. До Тетяни Євгенівни обійшла трьох неврологів, включно з Трачовою, і всі шукали причину моєї проблеми, зовсім не там!

юджі Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Підкажіть, де приймає Калюжна Т.Є і як можна до неї потрапити?

Ізабо Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на французькому бульварі 60, записатися можна через адміністратора за номерами телефонів - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.

неля Повідомлення # 11
одеський форум
Майор
А де приймає Патрашку, якщо не складно підкажіть?

астра Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Катерина Вікторівна приймає в поліклініці на Болгарській, її особистий номер телефону 0934815955.
 Лікуйтеся тільки у перевірених лікарів!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: