Мавров Валентин Степанович Одеса відгуки
|
|
Зориночка | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мавров Валентин Степанович Одеса відгуки
Шукаю відгуки про мануального терапевта Маврова Валентина Степановича. на вашу думку, варто до нього йти.
|
|
| |
Гіла | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Мавров взагалі-то костоправ і приймає без знімків, я б не ризикнула.
|
|
| |
Кирюша | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Після відвідин лікаря стан став погіршуватися. На численні скарги, лікар Мавров відповідав, що ніхто не знає як відреагує організм. Хочеться попередити всіх, у кого виникне бажання потрапити до цього фахівця, що краще шукати грамотного фахівця. Можу навіть порадити - це Забранський В.В., коли до нього потрапите відразу зрозумієте. Хочу поцікавитися до кого можна звернутися з дітьми, а то Владислав Володимирович дітей не приймає.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Додому після Маврова приходиш весь перекошений зі зміщенням того, що до цього взагалі не турбувало. Тим, у кого "номер" не пройшов, починає грубити і відшивати. Якщо у вас щось не стало на місце, в цьому винні ви, але ні як не він. Взагалі не розумію хто може його порекомендувати. Якщо вам потрібна допомога такого фахівця, спробуйте проконсультуватися із Забранським, думаю він вам допоможе.
|
|
| |
Климентій | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Не вперше звертаюся до мануальних терапевтів, і моя проблема вирішувалася за кілька сеансів, а тут повний абзац. Поспілкувавшись у черзі виявилося, що, на жаль, я не один такий. Він і близько не робить того, що мені робили раніше й успішно вправляли. Шкода що в цей час Забранський був у від'їзді. Дружина з сином ходили до Терземан Ірини Олександрівни, гарний фахівець, синові допоміг.
|
|
| |
Багіра | Повідомлення # 6 |
Сержант
| У мене голова боліла через остеохондроз шийного відділу хребта. Була у Маврова В.С. Пам'ятаю, як на першому ж прийомі він робив мені мануальний масаж. Після цього я стала почуватися гірше. Пізніше мені довелося зробити МРТ, виявляється, мені протипоказана мануальна терапія.
|
|
| |
Алія | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дівчатка-хлопчики, не шукайте собі пригод, ідіть одразу до Забранського В.В., коли потрапите до нього одразу зрозумієте. З дітьми краще звертатися до Терземан І.А., кращої я поки-що не зустрічала, ось її контактний номер 0950992618.
|
|
| |
Кощей | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Де його знайти, як записатися?
|
|
| |
Климентій | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Розповідаю: приймає на Б. Хмельницького 49 у приватному кабінеті, записатися одразу важко, потрібно почекати, завжди є черга, що говорить про кваліфікацію Владислава Володимировича. Контактні телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 .
|
|
| |
Зориночка | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Вдячна всім за відгуки!
|
|
| |