Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мавров Валентин Степанович Одеса відгуки
Зориночка Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мавров Валентин Степанович Одеса відгуки

Шукаю відгуки про мануального терапевта Маврова Валентина Степановича. на вашу думку, варто до нього йти.

Гіла Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Мавров взагалі-то костоправ і приймає без знімків, я б не ризикнула.

Кирюша Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Після відвідин лікаря стан став погіршуватися. На численні скарги, лікар Мавров відповідав, що ніхто не знає як відреагує організм. Хочеться попередити всіх, у кого виникне бажання потрапити до цього фахівця, що краще шукати грамотного фахівця. Можу навіть порадити - це Забранський В.В., коли до нього потрапите відразу зрозумієте. Хочу поцікавитися до кого можна звернутися з дітьми, а то Владислав Володимирович дітей не приймає.

Жюлі Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Додому після Маврова приходиш весь перекошений зі зміщенням того, що до цього взагалі не турбувало. Тим, у кого "номер" не пройшов, починає грубити і відшивати. Якщо у вас щось не стало на місце, в цьому винні ви, але ні як не він. Взагалі не розумію хто може його порекомендувати. Якщо вам потрібна допомога такого фахівця, спробуйте проконсультуватися із Забранським, думаю він вам допоможе.

Климентій Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Не вперше звертаюся до мануальних терапевтів, і моя проблема вирішувалася за кілька сеансів, а тут повний абзац. Поспілкувавшись у черзі виявилося, що, на жаль, я не один такий. Він і близько не робить того, що мені робили раніше й успішно вправляли.  Шкода що в цей час Забранський був у від'їзді.
 Дружина з сином ходили до Терземан Ірини Олександрівни, гарний фахівець, синові допоміг.

Багіра Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
У мене голова боліла через остеохондроз шийного відділу хребта. Була у Маврова В.С. Пам'ятаю, як на першому ж прийомі він робив мені мануальний масаж. Після цього я стала почуватися гірше. Пізніше мені довелося зробити МРТ, виявляється, мені протипоказана мануальна терапія.

Алія Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Дівчатка-хлопчики, не шукайте собі пригод, ідіть одразу до Забранського В.В., коли потрапите до нього одразу зрозумієте.
 З дітьми краще звертатися до Терземан І.А., кращої я поки-що не зустрічала, ось її контактний номер 0950992618.

Кощей Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Де його знайти, як записатися?

Климентій Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Розповідаю: приймає на Б. Хмельницького 49 у приватному кабінеті, записатися одразу важко, потрібно почекати, завжди є черга, що говорить про кваліфікацію Владислава Володимировича.
 Контактні телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792 .

Зориночка Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Вдячна всім за відгуки!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: