Унанов Тимур Олександрович Одеса відгуки
|
|
Dora21 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Унанов Тимур Олександрович Одеса відгуки Раніше лікувалася в Унанова-старшого, хочу вам сказати, дуже хороший фахівець був, але, на жаль, зараз його немає з нами. Підкажіть а його син Тимур Олександрович, теж добре володіє мануальною терапією?
|
|
| |
Фома | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Сам не був, але чув від знайомих, що багато хто виходить "поламаний", потім довго лікується, щоб відновитися.
|
|
| |
ОлесяО | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Так і є, звернулася з шийними болями, головними болями, сказав, що гірше не буде, а навпаки, власне за полегшенням йшла, по допомогу, але, на превеликий жаль, не отримала абсолютно нічого, а можливо, й погіршення, бо болі посилилися й почастішали.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Кілька років тому робив мені мануальну терапію від протрузії в попереку. Однак, стало тільки гірше. Біль став віддавати в ногу. Витрачені чималі гроші повернути, природно, не вдалося. Після лікувалася ще кілька місяців у Забранського Владислава. Ставтеся уважніше до вибору фахівця.
|
|
| |
YTR | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Звернулася з болем у спині до Тимура Олександровича. Курс мануальної терапії, яку він провів, призвів до ускладнень і посилення болю. Добре, що підказали хорошого фахівця Забранського, він зміг усе виправити. Більше до Унанова ні ногою.
|
|
| |
Mariko | Повідомлення # 6 |
Майор
| Може, хтось із вас стикався з дитячим фахівцем. Уже втомилася шукати.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Стикалися, зверніться до Терземан Ірини Олександрівни, гарний фахівець. Знаю, що піднімала на ноги і важких дітей, і дітей із ДЦП.
|
|
| |
Vska25 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Також можу підтвердити Ірина Олександрівна хороший фахівець, допомогла моїй доньці відновитися після компресійного перелому хребта. Залишаю її контактний номер 0950992618.
|
|
| |
Леда | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Довго шукала лікаря, щоб вирішити проблеми з протрузією. Забранський В.В. єдиний, який допоміг із цією проблемою. Рекомендую лікуватися саме в нього!
|
|
| |
Волк | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Може залишите контакти Забранського В.В., хочу звернутися?
|
|
| |
YTR | Повідомлення # 11 |
Сержант
| У Владислава Володимировича приватний кабінет на Богдана Хмельницького 49, контактні телефони 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Dora21 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Дякую за рекомендації!
|
|
| |