Кошик Дмитро Анатолійович Одеса відгуки
|
|
Arabella | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кошик Дмитро Анатолійович Одеса відгуки
Дівчата, чула багато хорошого про репродуктолога Кошик Дмитра Анатолійовича. Відпишіться будь ласка, кому він конкретно допоміг завагітніти, є такі?
|
|
| |
Офелія | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Чесно сказати, не знаю, що вам відповісти. Якщо у вас не стандартний випадок, можете навіть не звертатися, він вам не допоможе.
|
|
| |
Флавія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Поганий лікар. Повне обстеження пари не проводить. А за аналізом крові на прогестерон і за спермограмою одразу відправляє на ЕКЗ, не з'ясувавши причину безпліддя. Загалом не можу рекомендувати Дмитра Анатолійовича.
|
|
| |
Етель | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мене тримав на гормонах півроку + постійно здавала одні й ті самі аналізи. Мені лікар Кошик не допоміг, довелося звертатися до іншого фахівця. у мене, виявляється, був сильно завищений гормональний фон і тому не наступала вагітність. Мені завагітніти і виносити допомогла Ліхачова Лариса Євгенівна з клініки Лікаріум.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я теж можу підтвердити, що Лариса Євгенівна хороший фахівець. Моя подруга довго не могла завагітніти, де вона тільки не була, тільки гінеколог Лихачова змогла їй допомогти.
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Мені допоміг чудовий лікар Ізбаш Олег Іванович! Я йому буду вдячна все своє життя. Я вже не вірила, що зможу колись сама народити. І тільки завдяки йому, у мене росте маленьке диво, на яке я чекала 20 років. Він усією душею вболіває за кожного пацієнта.
|
|
| |
Яніна | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Нещодавно я народила сина! За це щастя я вдячна Ізбашу О.І., бо саме він допоміг нам у лікуванні безпліддя. Це справжній лікар, він знає, що робить.
|
|
| |
Іруся10 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Адекватне лікування у Лариси Євгенівни, не призначала зайвих аналізів, індивідуальний підхід. У підсумку - природна вагітність завдяки Лихачовій, хоча було 1,5 року невдач і лікування в інших лікарів.
|
|
| |
Kasatka | Повідомлення # 9 |
Полковник
| Протягом 1,5 років зверталася до різних лікарів, включно з Кошик Д.А., але так і не змогла завагітніти. Тільки Лариса Євгенівна мені призначила кваліфіковане лікування, і все вийшло. Тьху-тьху, не наврочити. Сподівайтеся, і у вас все вийде.
|
|
| |
Вишенька | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дайте, будь ласка, контакти Лихачової Л.Є. та Ізбаша О.І.
|
|
| |
Іруся10 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна приймає в Лікаріумі на Французькому бульварі 60, записатися в клініку можете за телефонами: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 або особисто зв'язатися за телефоном 0634975942.
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Олегу Івановичу телефонуйте і домовляйтеся 0674806462.
|
|
| |
Хеонія | Повідомлення # 13 |
Майор
| Дівчатка, дерзайте з такими лікарями все вийде!
|
|
| |