Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Капітоненко Вікторія Валеріївна Одеса відгуки
Кармелітта Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Капітоненко Вікторія Валеріївна Одеса відгуки

Хтось проходив курс психотерапії у Капітоненко Вікторії Валеріївни. Поділіться результатами.

QuinnAnna Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Була я на сеансі у Вікторії Валеріївни, корінь моєї проблеми не змогли знайти, результатом я не задоволена.

Сніжанка Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Півтора року спостерігалася у цього лікаря. Толком нічого не змінилося. Змінювали програми і підходи лікування, але я так і не вийшла з депресивного епізоду. У підсумку відмовилася від цього психолога, який майже не зіштовхнув мій стан з місця за такий довгий термін. Від неї пішла до Фендюри М.О. Від сеансів із Марією Олегівною відчуваю поліпшення, мій стан нарешті почав змінюватися.

Таїсія Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Від Вікторії Валеріївни залишилася не в захваті. Може, комусь такий підхід подобається, але я відчула себе максимально некомфортно.

Астрід Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
З особистих якостей Вікторії Валеріївни відзначу балакучість і невимушеність. Вона викликає прихильність до себе. Вміє викликати довірливе ставлення. Однак, мені здалося, що вона упереджено ставилася до моєї проблеми і не була зацікавлена в її вирішенні до кінця. Вона не змогла вирішити мою проблему, тому я знайшла більш кваліфікованого фахівця Косенко Корнелію Артурівну, якою дуже задоволена, вона допомогла розібратися з моєю проблемою.

Клавдія Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Я проходила терапії у Корнелії Артурівни і залишилася задоволена результатів, можу сміливо рекомендувати.

Галина1994 Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Мені сподобався Костянтин Зубов, він допоміг моїй доньці розв'язати проблеми в школі, пов'язані з булінгом.

Caroline Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Я шалено вдячна, що потрапила саме до Фендюри М.О. До неї було пройдено безліч лікарів, і тільки вона, в прямому сенсі слова, витягла мене з того світу. Справжній професіонал, якому я довіряю цілком і повністю. Залишаю її контактний номер 0635360647.

Симха Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
Корнелію Артурівну порадили мені мої знайомі, як хорошого лікаря. І вони мали рацію. Я - людина недовірлива і боялася йти до лікаря з моєю проблемою, але Корнелія Артуровна знайшла до мене підхід, і наша бесіда була невимушеною. Приходила потім на повторний прийом. Йшла не як до лікаря, а як на бесіду до хорошого знайомого, який обов'язково допоможе. Дуже рекомендую відвідати, ось її контактний номер 0674848814.

Леся1998 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Мені сподобався професійний підхід Зубова К.В., уміння зрозуміло пояснювати складні питання, а також тонко і доречно пожартувати. У мене в житті почали з'являтися позитивні зміни, морально почуваюся значно краще.  Раджу і вам - 0639964658 Костянтин Вікторович.

Кармелітта Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Дуже вдячна і прислухаюся до ваших рекомендацій!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: