Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Левіт Юлія Юріївна Одеса відгуки
Славяна75 Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Левіт Юлія Юріївна Одеса відгуки

Дівчата, хто спостерігався або лікувався у Левіт Юлії Юріївни. Розкажіть про лікаря?

Муля Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Не рекомендую! Нічого не побачила, подивилася за п'ять хвилин мигцем! Рекомендацій нуль, усе треба тягнути з лікаря кліщами! Більше не прийду і, відповідно, не раджу цього лікаря!

Андріана78 Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Вважаю, що саме завдяки цьому горе-лікарю я мало не померла. Не раджу ходити до неї на прийом і платити даремно гроші! Замість операції з позаматкової вагітності, прописала знеболювання і кровоспинні препарати!  Добре, що порекомендували Лихачову, вона одразу визначила, що зі мною і врятувала.

Любомира Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
У мене була подібна ситуація, звернулася до Юлії Юріївни зі скаргами на тягнучий біль після пологів, вона зробила призначення препаратів, як я помітила, без особливого обстеження, що мене здивувало вже тоді!  Вирішила не ризикувати і перевіритися в іншого гінеколога Ізбаша О.І. і мала рацію: почався запальний процес, а мені навіть нормального обстеження не зробили. Самі вирішуйте чи потрібно звертатися до такого лікаря.

8Ulyana Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Після слів: "Матка збільшена до 6 тижнів вагітності, але це - не вагітність, а якесь запалення"...  Я вирішила, що лікаря Левіт потрібно міняти, причому терміново. Звернулася через знайомих до Лихачової Л.Є. - все чітко і по справі.

Магдалина20 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Моє УЗД показало внутрішню кровотечу, мабуть, абсолютно не звернула на це увагу, Юлія Юріївна прописала кровоспинні препарати та знеболюючі уколи, у підсумку за тиждень кров так і не зупинилася, а болі посилилися, труба лопнула, сяк-так встигли врятувати лікарі іншої лікарні. Сказати, що я категорично не задоволена діями цього лікаря - це нічого не сказати! Дівчатка, жінки, бережіть себе і не ходіть до таких лікарів!

Домна Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Прийшла просто на профілактичний прийом. На самому початку прийому від Юлії Юріївни почула рекомендації якихось детокс-програм, БАДів, вітамінів із величезними дозуваннями, якийсь магазин цих самих вітамінів почала рекомендувати. Загалом, за її словами, все добре зі мною. Трохи пізніше я звернулася до Ізбаша О.І., і він виявив утворення в лівому яєчнику й ефективно провів лікування. Невже Левіт Ю,Ю. не змогла зрозуміти, що в мене є проблеми?

Леонтія78 Повідомлення # 8
одеський форум
Майор
Кілька місяців лікувалася у цього лікаря. У результаті я втратила час: міома почала рости ще швидше, попереду ще операція, період відновлення, і не факт, що вагітність настане одразу і буде успішною з першого разу.  Юлію Юріївну категорично не рекомендую. Так само, як ті, що описали вище, звернулася до Лариси Євгенівни Лихачової - без сумніву, це лікарка, яка повністю віддається професії і допомагає нам!

Бертіна Повідомлення # 9
одеський форум
Майор
Дівчата, дайте телефон Лихачової або Ізбаша, хочу проконсультуватися?

Магдалина20 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Тримайте - 0634975942 - це її особистий номер Лариси Євгенівни.

Любомира Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант
Телефон Олега Івановича 0674806462, звертайтеся, він обов'язково допоможе.

Славяна75 Повідомлення # 12
одеський форум
Підполковник
Спасибі всім, звичайно ви мене просвітили....

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: