Скоробреха В'ячеслав Захарович Одеса відгуки
|
|
Павла | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Скоробреха В'ячеслав Захарович Одеса відгуки Я знову з питанням про неврологів. Хто був у Скоробрехи В'ячеслава Захаровича? Як він вам? Чи допомогло його лікування і масажі? Буду дуже дуже вдячна за ваші відповіді.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Було проведено огляд у В'ячеслава Захаровича, поставлено діагноз, призначено лікування. Після відсутності динаміки зрозуміла, що треба звертатися до іншого лікаря, і тут мені допомогла лікарка Калюжна з клініки Лікаріум, поставивши інший діагноз. На пальцях пояснила, що і чому.
|
|
| |
Афа | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лікар Скоробеха приємний, огляд хороший. Як завжди багато було прописано ліків пустушок, без наукової доказовості ефективності. Після відвідин не залишилося відчуття, що лікар зацікавлений у лікуванні хворих, просто стандартне лікування. Шкода, що так.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Звернулася до В'ячеслава Захаровича з постійними болями, довго діагностував, на мій погляд, більше нудятини, ніж інформативності. З його призначеннями була вкрай не згодна, крім того, після лікування відчула себе гірше. Зважилася на зміну лікаря - звернулася до Патрашки, вона замінила препарати, відчуваю, біль минає.
|
|
| |
Митька | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже сподобалася невролог Патрашку О.В. - професіонал своєї справи, чуйна. Крім того, що було призначено дуже правильне лікування, так ще й має вкрай приємну й оптимістичну енергетику, що заряджає пацієнтів на успіх.
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Півроку мучилася з болями в шийно-грудному відділі, відвідувала різних лікарів, включно зі Скоробрехою В.З., але результату не було особливого. Вирішила спробувати сходити до Калюжної Т.Є. за рекомендацією. На прийом потрапила наступного дня ж. Спостерігаюся вже кілька місяців, динаміка позитивна, ми змогли значно поліпшити ситуацію і продовжуємо рухатися далі.
|
|
| |
JojiM | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Шукали найкращого лікаря в місті і знайшли це Патрашку Катерина Вікторівна. Детальне обстеження, корекція лікування попереднього лікаря, Катерина Вікторівна завжди була на зв'язку і відповідала на будь-які питання. За півтора місяці повернула мене до життя, і я змогла поступово вийти на роботу. Дуже їй вдячна за висококваліфіковану допомогу!
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 8 |
Підполковник
| Дуже цікавлять контакти Патрашку і Калюжної, можете залишити?
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Особистий телефон Катерини Патрашку 0934815955, телефонуйте і домовляйтеся хороший фахівець.
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, записатися на прийом можна через адміністратора Наталію - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Павла | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Дуже вдячна за ваші відповіді!
|
|
| |