Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Журавльова Валентина Анатоліївна Одеса відгуки
Цветана Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Журавльова Валентина Анатоліївна Одеса відгуки

Добрий день! Цікавлять відгуки про гінеколога Журавльову В. А., в інтернеті є хороші й погані відгуки, не можу визначити, чи варто до неї звертатися? Чекаю на ваші рекомендації.

Шура1990 Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Була на прийомі в грудні 2020. Лікар Журавльова абсолютно байдужа, непривітна, місцями груба і найголовніше нічим не змогла мені допомогти. Я хотіла здати аналізи рекомендовані до підготовки до вагітності, а вона сказала, що їх вони беруть тільки у вже вагітних. Це дивно, тому що низка інших лікарів рекомендують здавати їх саме під час підготовки. Враження жахливі, я сприйняла це як небажання займатися проблемами пацієнта, розбиратися більш детально в питаннях від пацієнта.

Марьяна Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Турбувало порушення менструального циклу. Валентина Анатоліївна поставила діагноз - кіста яєчника, імовірно дермоїдна, яка, з її слів, підлягає тільки видаленню. Відправила поспостерігатися. Через кілька місяців УЗД у Лихачової показало відсутність будь-якої кісти, якої і бути не могло, оскільки розсмоктатися такого виду кіста не могла, гормональних змін і порушення менструальної функції вона не викликає. Якщо там і була кіста, то тільки функціональна. Два місяці я готувалася до найгіршого: операції, нервувала.

Горбунова Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
По-моєму, не надто компетентна. За серйозних проблем до неї не варто йти.

Nadya3 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Як людина, вона до себе розташовує, приємна жінка, чуйна, але як лікарка... Вважаю, що неграмотна. Зі слів іншого гінеколога Ізбаша О.І. з'ясувалося, що був поставлений неправильний діагноз, Слава богу операцію робити не довелося.

Aza Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
Я дуже вдячна Лихачовій Л.Є. за врятовану трубу!  Лариса Євгенівна побачила позаматкову вагітність, хоча до цього два УЗД показало, що позаматкової вагітності немає! Завдяки їй я залишилася з двома трубами, дуже вдячна, дуже чуйна лікарка.

Інеса Повідомлення # 7
одеський форум
Полковник
Спостерігалася у неї під час вагітності. Дуже рекомендую. Делікатна, уважна і взагалі дуже приємна у спілкуванні. Від такої лікарки завжди виходиш із гарним настроєм і впевненістю, що все буде добре!

Еллі Повідомлення # 8
одеський форум
Лейтенант
Я лікуюся у лікаря Ізбаша вже понад рік. Олег Іванович - Лікар з великої літери! Завжди уважний, усе пояснить, покаже і розповість. А головне, не призначає зайвих аналізів.

Звєрєва Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Лихачова Л.Є. - один із найкомпетентніших лікарів, усе логічно побудовано, все розповідає, пояснює. Дуже комфортно все проходить із Ларисою Євгенівною! Прийшла з проблемою, що немає місячних, до цього довго ходила по лікарях, всі говорили, що все нормально, тільки цей лікар поставив діагноз і дав направлення на одужання.

Сапфіра Повідомлення # 10
одеський форум
Майор
Лариса Євгенівна - це лікар з великої літери. Моя друга вагітність - це повністю її заслуга. Завдяки їй я змогла стати мамою.  І тільки завдяки цьому чудовому лікарю з'явився на світ мій другий син.  Кому потрібно залишаю її номер телефону - 0634975942.

Alyonka Повідомлення # 11
одеський форум
Лейтенант
Найдосвідченіший, найкомпетентніший, найуважніший, найпрофесійніший, найделікатніший, найввічливіший лікар - це Ізбаш Олег Іванович! Просто щастя - у нього спостерігатися! Приділяє завжди стільки часу, скільки це потрібно, затримується заради здоров'я пацієнтів. Таке людське ставлення - велика рідкість сьогодні! Синочок народився доношений, у строк, здоровий хлопчик!

Дівчата, звертайтеся до нього, ось його контактний номер - 0674806462.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: