Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мурін Андрій Володимирович Одеса відгуки
Вікка Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мурін Андрій Володимирович Одеса відгуки

Добрий день! Може хтось лікувався у Муріна Андрія Володимировича, поділіться результатами лікування

Ed1k Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Андрій Володимирович - дуже приємна і доброзичлива людина.  Однак жодного ефекту, абсолютно. Кривошия як була, так нікуди не поділася. Не можу судити про рівень професіоналізму. Але більше до нього не підемо. Знайшли іншого фахівця - Терземан Ірину. Яка крім кривошиї, звернула увагу на проблеми з хребтом.

Elmira9832 Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Ми потрапили до нього, довірившись рекомендації невролога. Найжахливіше, що ми втратили час із цим "остеопатом", який повернути найскладніше. У моєї дитини були складнощі з відтоком крові, і Андрій Володимирович не те що не поліпшила ситуацію, за результатами обстеження стало гірше.

РозаліяВелика Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Результат відвідування Андрія Володимировича мене дуже засмутили. Він не виявив нічого особливого під час огляду, тільки підтвердив висновок невролога, який прочитала у виписці. У той час як інший остеопат (Терземан І.А.) одразу знайшов кілька зон для роботи і зміг їх опрацювати з хорошим результатом.

Vasilissa Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Ірина Олександрівна саме той лікар, до якого наш хлопчик ходить із задоволенням. Посміхається і не плаче. Вона по-справжньому допомагає дітям. Ми повільно, але вірно йдемо до своєї мети. Дуже раджу!

Daniyar1991 Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Можете просвітити як записатися до Ірини Терземан?

Ed1k Повідомлення # 7
одеський форум
Лейтенант
Дивіться: Ірина Олександрівна приймає на ген. Петрова 19, у неї приватний кабінет, але записуватися до нього потрібно заздалегідь, у неї завжди велика черга, особистий номер 0950992618.

tartanya Повідомлення # 8
одеський форум
Сержант
Добре, щодо дітей визначилися, а дорослим до кого звертатися? Може порекомендуєте хорошого остеопата або мануального терапевта щодо дорослих?

Lawrence Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Звичайно, я була у багатьох, але відновити спину і не завдати їй шкоди зміг тільки Владислав Забранський.

valentine21 Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Ось це саме той випадок, коли мені хочеться сказати, що в лікаря чарівні руки і взагалі покликання лікувати людей!  Владислав Володимирович мене на ноги поставив. Кілька сеансів мануалки - і я як новенька. Шкодую тільки, що раніше не зверталася. Давно б уже не мучилася. Але тепер знайшла для себе і своїх близьких чудового фахівця. Ось просто браво лікарю за його роботу і доброзичливе ставлення до пацієнтів!

Dora21 Повідомлення # 11
одеський форум
Полковник
Скиньте, будь ласка, контакти Владислава Забранського.

valentine21 Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Звертайтеся - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792, я ще не знаю людей, яким він не зміг допомогти!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: