Natali | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Всім привітусик) Сьогодні відкрила для себе нові відчуття в косметичному світі, побувавши в салоні Дешелі. Так розумію, що він давненько працює, але я ось тільки недавно дізналася про нього, і то випадково) пішла з подружкою десь тиждень тому, яку запросили по телефону на безкоштовну консультацію, а вона побоялася сама йти, начиталася там усякого про гіпнози або ще чогось... А мені, поки я чекала, її теж запросили пройти, я і записалася. Ось сьогодні проконсультувалася. Так сподобалося мені, лежиш почуваєшся царицею, а тобі там кремчиками всякими мажуть. Ну кайф)) Попалася мені косметолог Таня молоденька стільки цікавого розповіла про догляд за собою і взагалі стан моєї шкіри і волосся. Косметику потім пропонували, але я поки не розраховую на таку покупку. Але ось на процедуру знову через місяць записалася! Можна ж себе побалувати раз на місяць. Тим паче, що після того, як впевнена в тому, що маєш гарний вигляд, і самовпевненість зашкалює, і настрій чудовий. Дівчата, а як вам? Бували в цьому салоні?))) І які ще хороші салони в нашому місті для косметичних процедур порадите? Буду експериментувати)
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Дешелі це розводняк цілковитий, при чому за космічними цінами.
|
|
| |
MorychokOdessa | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Рекомендую користуватися натуральною косметикою
|
|
| |
Wiciaine | Повідомлення # 4 |