Біоревіталізація обличчя
|
|
Лілія12 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я ходжу до Шеховцової на біоревіталізацію обличчя, в клініку Моцарт на Польській, 18, дуже задоволена) Основою цієї методики є доставка в клітини шкіри за допомогою ін'єкцій гіалуронової кислоти) Взаємодіючи з рецепторами клітин, вона стимулює регенерацію тканин) Ця кислота є натуральним складовим елементом нашої шкіри. складовим елементом нашої шкіри і виробляється в організмі самостійно, саме вона відповідальна за природну зволоженість шкіри, її пружність і молодість)))) Усім раджу) мені допомагає більше за всі інші процедури.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я вже чула про неї кілька разів від різних людей, потрібно сходити, може, і мені сподобається.
|
|
| |
Лілія12 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Додано (16.09.2016, 00:44) --------------------------------------------- Сходіть не пошкодуєте :))))
|
|
| |
Anastasia3 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я у неї робила плазмоліфтинг у клініці Моцарт) мені дуже сподобалося))) Процедура плазмоліфтингу впливає на всі тканини організму зсередини: загальмовує процеси старіння і в'янення шкіри, прискорює загоєння різних ушкоджень, омолоджує і живить клітини, борючись із рубцями, акне, пігментними плямами, зморшками, в'ялістю і сухістю шкіри))
|
|
| |
Vest | Повідомлення # 5 |
Сержант
| я теж часто чую про цю процедуру - біоревіталізацію, але якось весь час боязно було
|
|
| |
Wiciaine | Повідомлення # 6 |
Сержант
| дякую
|
|
| |
Malboro | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Це не так болісно, як здається, головне адаптуватися до процедури і підшкірні рецептори не так гостро реагуватимуть на біль. Принаймні, мені було боляче тільки перший раз, потім абсолютно нормально. Може ще залежить від фахівця - я завжди всі косметологічні процедури проходжу в Леонгардт Марини Георгіївни, у неї руки справжнього професіонала, шалено задоволена кожним відвідуванням Марини Георгіївни, сходіть до неї, нехай порадить і вам хороші процедурки)
|
|
| |