Презент для дівчини - відвідування СПА.
|
|
Ulyan | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хочу дівчині подарувати якийсь сертифікат на відвідування спа процедур. Мені здається, їй має сподобається. Як ви самі розумієте я в цьому абсолютний нуль. Підкажіть хороші салони і процедури. Яка середня ціна сертифіката, щоб я не зганьбився.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Чудовий варіант, щоб показати свою спроможність і серйозні наміри щодо неї. В Одесі не так вже й багато хороших салонів. Головне, не беріть купон, а то вона подумає, що ви жмот, а це вам точно не потрібно.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Якщо ви не знаєте, які процедури вона любить, і самі в них не особливо розбираєтеся, то краще купити сертифікат в якийсь салон, тільки не вибирайте конкретну дату, нехай вона сама визначить, коли захоче і зможе влаштувати собі релакс. Я б порекомендувала вам відмінний салон, там якраз сертифікат можна придбати. Вам просто необхідно купити сертифікат на якусь суму, а вона сама вже зможе вибрати процедури, які хоче відвідати. До речі, салон дуже вдало розташований у центрі Одеси, я думаю, що дістатися туди їй не буде складно.
|
|
| |
Ulyan | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Оо, спасибі за наводку) ціни, щоправда, у них не дешеві, але в цьому випадку не можна економити, потрібно справити враження.
|
|
| |
Vest | Повідомлення # 5 |
Сержант
| так, це чудовий подарунок, їй точно сподобається))
|
|
| |
Alinkabrenina | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| ВАу цікаво, спасибі))
|
|
| |
nikisme228 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Раджу подумати в бік активного відпочинку, бо салони манікюри педикюри - це щоденне заняття дівчат, а цікаво провести час за такі ж гроші й отримати незабутні емоції - це дорожче для людини.
|
|
| |