Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Диван у зал
Vannessa Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть щодо дивана для залу. Меблі в мене всі світлі, відповідно й диван має бути такий. За габаритами не важливо, кімната велика.

АдаЗубцова Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Можна зробити яскравий акцент, тобто вибрати диван в іншому тоні. А так усе може злитися.

Martinna Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
Не обов'язково, щоб усе було світле, можна диван виділити і зробити родзинкою інтер'єру. А потім ще до нього підібрати такого ж тону штори, виглядає таке рішення дуже стильно. Адже м'які меблі необхідні в кожному будинку для комфортного проведення часу!

Markelov Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Якщо кімната у вас велика, то можна і кутовий диван туди поставити, зараз дуже цікаві моделі є, вам просто по магазинах потрібно подивитися.

Fenrizshura Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
А я теж нещодавно шукала собі диван для вітальні, але в магазинах наших так і не змогла знайти підходящий варіант. Якісь вони всі надто примітивні і якість так собі. А мені хотілося, щоб диван був міцний, на ньому можна було спати, якщо знадобиться, щоб оббивка була добротною. Тому я вирішила купити диван Delavega в Одесі прямо на фабриці м'яких меблів. У них на сайті представлено багато цікавих моделей диванів, тож там дійсно є з чого вибирати. До того ж під час замовлення дивана можна внести свої корективи щодо оббивки, кольору, фурнітури.

izma Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Просто супер

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: