Годинники для себе
|
|
Martinna | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Розбила циферблат на наручному годиннику. Ось так. рас у житті вирішила зіграти в настільний теніс і відразу таке. У мене годинник був дешевий, лагодити не бачу сенсу, хочу новий взяти. Поки ніяк не можу вибрати, тому не відмовлюся від вашої допомоги, друзі.
|
|
| |
АдаЗубцова | Повідомлення # 2 |
Сержант
| У мене від самсунг годинник останнього покоління. Ще не у всіх додатках розібралася, поки що дуже подобаються
|
|
| |
Vannessa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Мені безумовно моделі класичного плану більше імпонують. Якщо говорити про наручний годинник я б рекомендувала серйозно розглянути аналоги провідних світових виробників. Бездоганний зовнішній вигляд + адекватна ціна. Беріть тільки в перевіреному магазині, не варто в гонитві за найнижчою ціною, робити замовлення у незрозумілих компаній, які навіть гарантію на рік вам не дадуть.
|
|
| |
izma | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ну повний прикол
|
|
| |
Tevangel | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я б радив одразу придивлятися до смарт-годинника в ідеалі від Епл, але він добре працює тільки з айфрна, і якщо у вас айфон, то вам сама доля велить брати Епл вотч)))
|
|
| |
Vannessa | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підкажіть щодо дивана для залу. Меблі в мене всі світлі, відповідно й диван має бути такий. За габаритами не важливо, кімната велика.
|
|
| |